ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο «ΛΑΡΥ»

 

Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκός που δέχθηκε την τσεκουριά στο κεφάλι όταν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ παρέδωσε το πνεύμα. Κι έδειξε ότι η τσέπη του είναι άδεια για τις άμεσες οικονομικές υποχρεώσεις του μαγαζιού.

Κινείται με έντονη δραστηριότητα για να στελεχωθεί με τους κατάλληλους ανθρώπους η Επιτροπή Σωτηρίας και ο γιός του Βασίλη Κωνσταντίνου. Ο Λάρυ. Αυτός είναι το ευχάριστο και ελπιδοφόρο νέο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λάρυ έπεισε τον γνωστό ως «σκουλαρίκια» στέλεχος των οργανωμένων, τον κύριο Καναρέλη, να πλαισιώσει την «Επιτροπή Σωτηρίας» στην οποία ηγείται ο Α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ο Βασίλης Κωνσταντίνου, πιθανότατα πρόεδρος της ΠΑΕ τις προσεχείς ημέρες. Εκτός κι αν ο Αλαφούζος ο «παραιτημένος» αλλάξει απόφαση.

Προτιμήθηκε ο Καναρέλης ο οποίος είναι ποινικά λευκός και έχει σχέσεις με την οικογένεια Βωβού κι όχι ο Κανέλλος, ο Πλυτάς κι άλλα επίλεκτα μπαρουτοκαπνισμένα στελέχη της παναθηναϊκής εξέδρας.

Με την ευκαιρία. Τι να έχει γίνει, δηλαδή ποια ήταν η κατάληξη στα δικαστήρια της κόντρας Βασίλης Κωνσταντίνου - Κώστα Καραπαπά;

Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΕΜΠΛΕΥ…