ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΕΤΑΝΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΑΡΑΟΥΤ

 

Ένα βήμα πριν από την έκδοση του κρίσιμου βουλεύματος για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται τον χώρο του ποδοσφαίρου βρίσκεται το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τα πρόσωπα που φαίνεται ότι κινούν τα νήματα και πρωταγωνιστούν στο ζοφερό παρασκήνιο ορίζοντας την τύχη του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς είναι θέμα ημερών το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για την παραπομπή ή όχι των κατηγορουμένων σε δίκη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τις προσεχείς ημέρες ή το αργότερο έως τα τέλη Οκτωβρίου θα έχει εκδοθεί το εν λόγω βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, με πρόεδρο τον κ. Κωνσταντίνο Σταμαδιάνο και μέλη την κα Αργυρώ Κανελλοπούλου και την κα Αριστέα Ρουσσέα, η οποία είναι και η εισηγήτρια.

Ανώτερες δικαστικές πηγές κάνουν λόγο για νέο γύρο ανακρίσεων στην υπόθεση. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι ίδιες πηγές, με το βούλευμα θα διατάσσεται περαιτέρω ανάκριση και έτσι η υπόθεση θα διαβιβαστεί πίσω σε ανακριτή διαφθοράς. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κωλυσιεργήσει η διαδικασία τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια, πράγμα που ωφελεί φυσικά τους κατηγορουμένους.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως, αν και η εμπεριστατωμένη εισαγγελική πρόταση έχει παραδοθεί από πέρυσι τον Σεπτέμβριο στο δικαστικό συμβούλιο, εντούτοις έχει ήδη περάσει ένας ολόκληρος χρόνος… άπραγος!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο zougkla.gr