ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ, ΗΤΤΑ ΜΟΝΟ 3-1

 

Ευτυχώς που ο Ολυμπιακός είχε προνοήσει, γνωρίζοντας τι τον περιμένει από την Μπάρτσα, και είχε προμηθευτεί αρκετές δραμαμίνες. Τα χάπια για τη ναυτία, κι έτσι οι παίκτες του πρωταθλητή δεν ζαλιζόντουσαν από τα κύματα των επιθέσεων, των διαβολικών επισκέψεων των αντιπάλων τους.

Τι πράμα ήταν αυτό! Εντάξει, υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελώνα, όμως όχι κι αυτό το προσβλητικό για την ελληνική ομάδα σκηνικό. Ένδεκα παίκτες στην άμυνα. Ένα διαρκής μονόλογος των γηπεδούχων στο χώρο της περιοχής του Ολυμπιακού.

Τελικά, μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού στο σκορ. Έφαγε μονάχα τρία γκολ, και… κέρδισε τις εντυπώσεις όταν μείωσε σε 3-1. Όταν δέχεται τρία από τον Πανιώνιο, πράγματι είναι… θετικό να τελειώνει το ματς με τρία μονάχα από την Μπάρτσα.

Για την ομαδάρα της Καταλωνίας παιχνίδια σαν κι αυτό, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, είναι μία όαση στην έρημο του τσάμπιονς ληγκ. Η απόλυτη ευκαιρία οι παίκτες να δροσιστούν, να ξαποστάσουν, να πάρουν τη νίκη χωρίς να κουραστούν.

Γι αυτό χαλάρωσαν στο δεύτερο ημίχρονο, αφού έδειξαν την κλάση και με δέκα παίκτες πέτυχαν δύο γκολ. Δεν το έχανε με τίποτα το ματς η Μπαρτσελώνα, και με εννέα παίκτες είχε υποχρέωση να το κερδίσει.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΑ ΜΠΑΡΤΣΑ; Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΟΓΔΟΟ!