ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΕΚΑΡΑ!

 

Έχει πάει το έργο στο 95 φεύγα, σε χρόνο πέραν και από τις καθυστερήσεις. Και, να, που η μπάλα παίζεται στα χωρικά ύδατα της Μίλαν, μέχρι και την υφαλοκρηπίδα της. Σουτ ο Αραούχος, κόρνες υπέρ της ΑΕΚ, η οποία, τελικά, άξιζε με το παραπάνω το «Χ», χωρίς γκολ. Ακόμα και να κέρδιζε δεν θα ήταν έκπληξη, έτσι που κυνήγησε το παιχνίδι, με πολύ, πάρα πολύ τρέξιμο, με υπερπροσπάθεια και αξιοθαύμαστη συνολική δουλειά.

Όχι πώς θα ήταν «άδικο» αν νικούσε η Μίλαν, απέναντι σε αντίπαλο που ο τερματοφύλακας της Ανέστης αποδείχθηκε αρχιπυροσβέστης και στο Σαν Σιρο έσβησε σε 3-4 περιπτώσεις τη φωτιά.

«Άτυχη» η Μίλαν διότι έπεσε χωρίς υπερβολή στην καλύτερη ΑΕΚ, αυτή που ξεπέρασε τον εαυτό της. Που αγωνίστηκε τόσο υπέροχα, όπως έχουμε να την δούμε εδώ και κάποια χρόνια. Ασφαλώς ήταν πολύ καλύτερη, πληρέστερη σε σύγκριση με την ΑΕΚ που πήρε το «2» στη Ριέκα.

Πέρα από το αποτέλεσμα, το 0-0. Έγινε ένα ανοικτό, ορθάνοικτο παιχνίδι κι αυτό τιμάει την ΑΕΚ, κι αυτό οφείλεται και στην ΑΕΚ, η οποία δεν έπαιξε «κρυφοαμυντικό» ποδόσφαιρο. Άμυνα ενεργητική, όχι παθητική, δηλαδή, κράτημα της μπάλας και σε κάθε ευκαιρία αντεπίθεση. Όχι ! Η ΑΕΚ έπαιξε στα ίσα.
Όπως θα αντιμετώπιζε την Μίλαν σε ντέρμπυ Ιταλική ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα.


Διαβάστε ακόμα:

ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!