ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΟΚ!

 

Ας υποθέσουμε ότι κερδίζει ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Καθόλου απίθανο. Συμβαίνει μία φορά ακόμα να χάσει ο Ολυμπιακός στην έδρα του, μάλιστα από την ομάδα, τον ΠΑΟΚ που ιστορικά και συναισθηματικά τον θεωρεί τον Νο1 αντίπαλο του.

Αυτό, άλλωστε, είναι ένα από τα ''θανάσιμα αμαρτήματα'' που κουβαλάει παραδοσιακά ο ΠΑΟΚ. Να μη κυνηγάει στ’ αλήθεια το πρωτάθλημα και να αποτρελαίνεται από απέραντη ευτυχία, αρκεί να κερδίζει τον Ολυμπιακό.

Πραγματικά, ο ΠΑΟΚ θα κάνει το ένα βήμα παραπάνω, προκειμένου να εξελιχθεί σε ομάδα εξουσίας, όταν απαλλαγεί απ’ αυτήν τη «ψύχωση». Να αποτυχαίνει κάθε χρόνο και από την άλλη να θαρρεί πως καθαρίζει τη μπουγάδα, επειδή πάτησε τον Ολυμπιακό.

Έστω, λοιπόν, ότι ο ΠΑΟΚ παίρνει το «2» από τον Ολυμπιακό. Δεν έγινε τίποτα το ξεχωριστό! Απλά, διατηρεί την πρωτιά στη βαθμολογία και μεγαλώνει σε 7 τη διαφορά των 4 πόντων από τον πρωταθλητή. Τίποτα δεν κρίνεται, τίποτα δεν θα κριθεί, και με ήττα του Ολυμπιακού, όταν το έργο ακόμα είναι στη 8η αγωνιστική. Τα πάνω-κάτω γίνονται στη συνέχεια, και μία, και δύο φορές. Η ανατροπή. Και της ανατροπής η ανατροπή.

Άλλο σενάριο. Κέρδιζε τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός. Και τι έγινε! Τίποτα δεν έγινε, εκτός από το ότι η μία ομάδα πήρε το τρίποντο και η άλλη έμεινε στους ίδιους βαθμούς. Θα μου πεις ότι αυτή η αλήθεια στην σπάει. Σε ξενερώνει, σβήνει την …προεόρτια καύλα του ντέρμπυ, όμως έτσι έχουν τα πράγματα, όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί εκατοντάδες φορές στο παρελθόν.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!!!