ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ… ΘΑΝΑΤΟ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ

 

Γιατί τόσο σαματάς από κάποιους… ευαίσθητους επειδή γάβροι σήκωσαν πανό καταδικάζοντας σε θάνατο τον Ιβάν Σαββίδη. Αυτόν και την οικογένεια του, να πάνε στην κόλαση. Πόσο μεγάλο, δηλαδή, ήταν το έγκλημα που διέπραξαν τα πρεζόνια στην εξέδρα του Καραϊσκάκη;

Βεβαίως πρεζόνια. Δεν θα παίξουμε με τις λέξεις. Πρεζόνια είναι, είτε τρυπιούνται, είτε όχι. Είτε χαπακώνονται, είτε όχι. Όταν ο άλλος είναι ο μαστούρης με την ομαδάρα του μέχρι να ζητάει θάνατο του αντιπάλου, τότε είναι το απόλυτο πρεζόνι. Ο ορισμός της πρέζας.

Εντύπωση, όμως, δεν προκαλεί το τι αναγραφόταν στο τεράστιο πανό, άλφα ποιότητας, που χρειάζεται κάποια φράγκα και ειδική παραγγελία να κατασκευαστεί. Έτσι είναι. Πως υπάρχει φέρετρο πολυτελείας, και το αβανταδόρικο πανό έχει τα έξοδά του, να σενιαριστεί κατάλληλα για κάνει μπαμ στις κάμερες.

Ερώτημα.Ποιά είναι τα χαμένα κορμιά που άπλωσαν με περηφάνια το πανό. Και γιατί το καταδίκασαν, όταν δεν είναι από τις μεγαλύτερες αθλιότητες των ελληνικών γηπέδων. Χειρότερο για μένα είναι όταν φίλαθλοι απ’ όλο το γήπεδο γαμάνε την μάνα του διαιτητή. Κι όταν κάποιος παίκτης, διαιτητής, πρόεδρος ΠΑΕ δεν είναι gay και τον ξεφωνίζουν «πούστη».
Τέλος πάντων, όταν καταδικάζεται ο όχλος, το πράμα φέρνει γραφικό. Ο όχλος είναι για τα σκατά, άρα ούτε διάλογο κάνεις μαζί του, ούτε περιμένεις να σε ψηφίσει. Εκτός κι’ αν ανταγωνιζεσαι τον εξ ορισμού απατεώνα πολιτικό.

Ο όχλος! Που παραδίδεται σ’ όποιον πρόεδρο έχει λεφτά, αλλά και τον βρίζει, και του… προτείνει να τα βάλει στο κώλο του.

Στο φινάλε οι σκουπίδηδες που σήκωσαν το πανό στο Καραϊσκάκη, το οποίο καταδίκασε ο Καραπαπάς, δεν… εννοούσαν αυτό που τους είπαν να γράψουν. Για το θάνατο και την κόλαση στον Ιβάν. Απλά, τα παιδιά με τον τρόπο τους κατέδειξαν την... ιδεολογική αντίθεση τους με τον ΠΑΟΚ και το αφεντικό του.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟΝ ΕΙΔΕ… ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ, ΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ