ΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΥ

 

Για μια φορά ακόμα το παιχνίδι έβγαλε αράουτ τα στατιστικά... δεδομένα και τους στατιστικολόγους. Τους άφησε στη... στάση, με τον υπολογιστή να τους κάνει πλάκες. Συμβουλές για προβλέψεις που απλά αποπροσανατολίζουν και οδηγούν σε λάθος κατευθύνσεις.

Καλύτερη επίθεση ο ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Να, που η ομάδα δεν σκόραρε στο Καραϊσκάκη. Πρώτος σκόρερ ο ωραιοπαθής κοτσιδάκιας Πρίγιοβιτς. Και δεν έβαλε γκολ, και ήταν ο χειρώτερος παίκτης του ΠΑΟΚ.

Με άμυνα χωνί, με τριάρες και με τόσα γκολ παθητικό που το 'χουν μόνο ομάδες για υποβιβασμό, ο Ολυμπιακός και κέρδισε τον φορμαρισμένο αντίπαλο, και δεν δέχθηκε γκολ.

Το άλλο το πιο γελοίο. Αυτά που γράφουν μετά το ματς δεν έχουν καμία σχέση μ' αυτά που οι ίδιοι είχαν υπογράψει πριν, για το ίδιο παιχνίδι. Για παράδειγμα. Ο Ολυμπιακός πάει για το καλύτερο με Μπαρσελώνα, έχει πίστη για αποτέλεσμα. Και μετά την άθλια εμφάνιση του πρωταθλητή στο Καμπ Νου ''Η ομάδα πάλαιψε αλλά ήταν αδύνατον να μη χάσει''.

Ευχαριστημένοι με την ήττα και οι σίγουροι για τη νίκη παοκτσήδες, διότι κατάφεραν να... περιορίσουν την επιθετική δραστηριότητα του Ολυμπιακού. Είπαμε. Η μέρα με τη νύχτα το πριν με το μετά.

Διαβάστε ακόμα:

ΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ