ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΒΑΖΕΛΟΣ

 

Να ’μαστε σοβαροί. Και να πατάμε στη γη. Ποια κόντρα των «αιωνίων» Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού; Δεν έχει καμία σημασία το παιχνίδι, ούτε και όποιο αποτέλεσμα κάτσει. Αν δεν το γνωρίζουν κάποιοι, αν δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα, να το… θυμίσουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι στα όρια της πτώχευσης. Και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, ακόμα κι αν κερδίσει τον Ολυμπιακό. Τον πρωταθλητή. Όπως και πέρυσι.

Εγώ αν ήμουνα βάζελος, το τελευταίο (!) που θα με απασχολούσε ήταν το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Εκτός κι αν ήμουνα ένας οπαδός της πλάκας. Να μη με ενδιέφερε η χρεοκοπία της ομαδάρας μου. Να συνέχιζα να κυκλοφορώ στην πιάτσα λες και δεν τρέχει τίποτα.

Κέρδισα τον Ολυμπιακό. Και λοιπόν; Ούτε τα χρέη θα εξαφανιστούν. Ούτε θα βγω στην Ευρώπη, ακόμα κι αν πάρω το πρωτάθλημα. Αυτό είναι, ο,τι λέμε. Όχι με σφαίρες, ούτε με πυραύλους δεν βλέπει Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, ακόμα κι αν πάρει το ντάμπλ.

Ντάμπλ; Ούτε κι αυτό έχει αξία! Εκεί έφτασε ο Παναθηναϊκός. Εκεί βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Στην οικονομική καταστροφή. Που σημαίνει δεν έχει νόημα η οποία κουβέντα για το αποψινό ντέρμπυ. Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!