ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕ ΣΟΥΤΙΕΝ

 

Τέτοια διαφορά ανάμεσα στις δύο δημοφιλέστερες ομάδες της Ελλάδος, δεν θυμάμαι να έχω μάταδει. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός η μέρα με τη νύχτα. Το έβλεπες με τα ίδια σου τα ματάκια και δεν το πίστευες.

Από τη μία ένας καυλωμένος αρσενικός με περίσσιο νταηλίκι Παναθηναϊκός, αυτή η περιορισμένων δυνατοτήτων ομάδα, και από την άλλη ένας θηλυπρεπής Ολυμπιακός, που δεν ντράπηκε τον εαυτό του και δεν είχε κανένα σεβασμό στην παράδοση ενός ντέρμπυ με τον αιώνιο αντίπαλο.

Χωρίς υπερβολή ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε στη Λεωφόρο με σουτιέν και ζαρντιέρες, κι όχι σέξυ, κι όχι πρώτης ποιότητας εσώρουχα. Μα, τόσο εύκολα ο Παναθηναϊκός τον πάτησε, του ξέσκισε σλιπάκι και καλσόν του Ολυμπιακού και τον άφησε ολόγυμνο.

Το γκολ (φώτο) μπήκε στο 56 και μετά από 20 λεπτά ο μόνιμος πρωταθλητής δήλωσε… παρούσα στο γήπεδο. Γιατί; Του έκανε τη χάρη ο Παναθηναϊκός να τον βάλει στο παιχνίδι. Είτε γιατί οι παίκτες με την πράσινη φανέλα κουράστηκαν, είτε δεν πίστευαν ότι τελικά θα κερδίσουν το φάντασμα «Ολυμπιακός», είτε διότι φοβήθηκαν μήπως ισοφαριστούν.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ