Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ, ΦΤΑΙΕΙ Η… ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ

 

Δεν κέρδισε τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ στην κρίσιμη αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που έχασε το παιχνίδι. Και το έχασε πανηγυρικά. Με τόσο κραυγαλέο τρόπο! Ότι είμαι ΠΑΟΚ, ο αιώνιος, ο αδιόρθωτος, ο αξιοδάκρυτος ΠΑΟΚ.

Κανένα πρόβλημα, όμως! Είπαμε. Ο ΠΑΟΚ είναι διαχρονικός. Πάντα ο ίδιος. Ένας ΠΑΟΚ που συνεχίζει να πιστεύει στο μέλλον. Γιατί; Επειδή το μέλλον του είναι αβέβαιο. Το μέλλον του σχετικά με την… κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Έχασε από τον παραπληγικό Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να παίξει βρώμικα, όπως κόντρα με την ΑΕΚ. Έχασε και με την ΑΕΚ με υψηλά τα χέρια. Και τα πόδια!

Μιλάμε για παράδοση κανονική του ΠΑΟΚ. Παραδόθηκε σε μία ΑΕΚ που πήγαινε και δεν πήγαινε. Που δεν ήθελε να χάσει, όχι τόσο να κερδίσει.

Δεν φταίει ο άμοιρος ΠΑΟΚ. Αυτός είναι. Το έχει δείξει τόσες φορές! Φταίει η καταραμένη μοίρα του, με την οποία είναι βολεμένος μια χαρά. Και δεν θέλει να ξεφύγει. Ας είναι καλά τα τουλά του Ιβάν. Πάμε για άλλα, μπαγιόκο να κάνουμε, να αλλάξουμε πάλι προπονητή, να πάρουμε άλλους παικταράδες, αλλά…

… Αλλά να μην αλλάξουμε ποτέ την αρρωστημένη νοοτροπία. Το ξέρουμε ότι το αυγό έχει μέσα κρόκο. Και; Δεν είμαστε εμείς ομάδα να σπάνε αυγά. Και το λάδι να το πάρουμε από την ελιά, που θέλει τρίψιμο κι αυτή.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΕΣ ΕΨΑΧΝΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ