Η «ΔΙΟΙΚΗΣΗ» ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

 

Γενική συνέλευση σήμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ούτε στις κηδείες δεν γίνεται αυτό. Ποια διοίκηση της ΠΑΕ και ποιος Παναθηναϊκός; Η ομάδα εκπροσωπεί πράγματι τον κόσμο, τους οπαδούς, η δε διοίκηση μόνον τον… Αλαφούζο. Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν τον έχει καταγγείλει που εγκατέλειψε και την δική του εταιρεία, την ΠΑΕ, και την ομάδα. Μαζί με τα χρέη της που είναι μεγαλύτερα απ’ όσα όταν το καλοκαίρι του 2012.

Ο κόσμος, λοιπόν, είναι ενάντια στον Αλαφούζο, η δε διοίκηση της ΠΑΕ τον καλύπτει με τα πέπλα της Σαλώμης. Άρα, ποια σημασία έχει η σημερινή γενική συνέλευση, που θέλει να την αναβάλει ο Παναγόπουλος. Και ποιο είναι το νόημα να επαναληφθεί την άλλη Δευτέρα;…

…Για να συνεχίσει ο Πλύτας τον… συντονισμό των οργανωμένων, της Θ.13, του ερασιτέχνη. Χωρίς να έχουν ανάγκη Αλαφούζο, Παναγόπουλος, Κωνσταντίνου, και τον… εκπρόσωπο της κυπριακής offshore. Να επαναφέρουν, αν συμφωνεί ο ίδιος, τον Αχιλλέα Μικρόπουλο στον ερασιτέχνη. Και ας υποστηρίζει ο… Άρειος Πάγος, λέω για δικηγόρο του Αλαφούζου, πώς δεν έχει δικαίωμα ο ερασιτέχνης στην ΠΑΕ επειδή είναι διοίκηση πρωτοδικείου.

Αυτά τα ολίγα και ψιλά δύο μήνες μετά την κοπάνα Αλαφούζου. Τα πολλά και κυρίως χοντρά θα τα βρουν στο παρακάτω στενό.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΓΝΩΣΤΗ «ΑΡΧΗ» ΣΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 2004