ΤΟ «ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ» ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ... ΣΚΑΙ

 

Δεν το λέει δημόσια ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου ότι τον αγνοούν στις συσκέψεις που γίνονται στο σκάι. Για τον Παναθηναϊκό, όχι για το τι θα γίνει στο κανάλι.

Η είδηση, βέβαια δεν είναι τα παράπονα που εκδηλώνει ο Κωνσταντίνου, επειδή χωρίς αυτόν ο Αλαφούζος συσκέπτεται δύο φορές την ευδομάδα με Τουμαζάτο, Μπαλωμένου, Στάμου, ακόμα και τον ψηλέα Διαμαντόπουλο. Το ζήτημα είναι ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ συνεχίζει να διοικεί, και πολύ καλά κάνει, την εταιρεία. Μόνο που το κάνει «κρυφίως».

Ο Αλαφούζος, λοιπόν, είναι ακόμα «παρών» με το 85% περίπου των μετοχών του, προσωπικών και της offshore στην Κύπρο. Επί της ουσίας, άλλωστε, ο μεγαλομέτοχος δεν καθιστάται... παρελθόν στην ΠΑΕ επειδή... ''απομακρύνθηκε'' από το προσκήνιο. Ακόμα παραμένει σύμβουλος του ΔΣ της ΠΑΕ.
Άρα, παραμύθι φούρναρης το «προεδρικό διάγγελμα» του Κωνσταντίνου, όταν αυτός ανέλαβε, ότι ο Παναθηναϊκός πορεύεται ''στη μετά Αλαφούζο εποχή''. Εκτός κι αν οι συνεργάτες Τουμαζάτος, Στάμος, Μπαλωμένου και ο ατζέντης Διαμαντόπουλος καλούνται από τον καναλάρχη για να προβληματιστούν όλοι μαζί πως θα βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα του προγράμματος του σκάι.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΩ, ΠΩ, ΠΩ…, ΤΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ!