ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

 

Η ντροπή της ντροπής, ώ ντροπή. Εντελώς παλαιοκομματικά και λαμογιάρικα ενεργεί η ΕΠΟ που μας ζάλισε τον έρωτα ότι είναι της κάθαρσης και της εξυγίανσης και της… νέας σελίδας στο ποδόσφαιρο. Σιγά μη σχίσουν τα καλσόν του Γκιρτζίκη.

Τελικά, δεν είναι τόσον ο Παναθηναϊκός που δυσφημεί διεθνώς το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την αδυναμία του, κυρίως την αναξιοπιστία του ως ανώνυμη εταιρεία. Είναι οι… προσπάθειες της ΕΠΟ και της σούπερ ληγκ να γλυτώσουν δήθεν τον Παναθηναϊκό. Να τον κρατήσουν στο πρωτάθλημα, ενώ χρωστάει. Και δεν πληρώνει.

Ποια είναι η αλήθεια; Και ο Παναθηναϊκός δεν βοηθιέται με… ελεημοσύνες και παράνομες, αναξιοπρεπείς προσφορές, όπως αυτή να του χαριστεί η παραμονή στην κατηγορία. Και το πρωτάθλημα αλλοιώνεται, μπαίνει ενεργά στη φάση της διαπλοκής, με τη συμμετοχή μιας άφραγκης ΠΑΕ.

Καμία έκπληξη που ο Γραμένος, ο πρόεδρος της ΕΠΟ είπε σε συνεργάτες του: ''Αν κάνουμε το ρουσφέτι στον Παναθηναϊκό, θα φάω ξύλο στη Θεσσαλονίκη από τους Ηρακληδείς''.

Εκεί που έφθασε το έργο στον Παναθηναϊκό, στην ΠΑΕ που την εγκατέλειψε νύχτα ο μεγαλομέτοχος της, μία είναι η λύση. Η μόνη λύση. Η τελική λύση. Να εμφανιστεί ένας Αμπράμοβιτς (φώτο) και να παραδώσει εγγυητική 100 εκ. στην UEFA. Υπ’ όψιν ότι η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία με επίσημο ραβασάκι ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό, για τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ