Ο MOTHER FUCKER ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

 

Φτωχό σωματείο ο Παναθηναϊκός, φτωχό και ο Ηρακλής. Να σώσουν το ένα φτωχαδάκι, τον Παναθηναϊκό, μασιέται. Τον άλλον, τον Ηρακλή, μώγα τα πεθαμένα του πήγε η δουλειά, και δεν μασιέται ούτε με δόντια καρχαρία. Τι, δηλαδή, η μία ομάδα είναι από Ελλάδα, η άλλη από Μακεδονία, που έτσι λέει τα Σκόπια και ο δήμαρχος.

''Fuck you'', ''Fuck you'' και ''mother fucker'' έλεγε αυτός ο κοντός Παπαθανασάκης στον Αλέξη Κούγια και αναλόγως του απαντούσε ο συνάδελφος μεγαλομέτοχος της Λάρισας. Άλλο ότι ο πολιτισμένος διάλογος εξαφανίστηκε από τα πρακτικά της σούπερ ληγκ.

Στο θέμα μας. Κανένας δεν λυπήθηκε τον mother fucker, ο οποίος μία ζωή έκοβε κορμούς δένδρων στο ποτάμι. Και από το Τορόντο του Καναδά ήρθε στη φτωχομάνα Θεσσαλονίκη, από τη μεγάλη αγάπη για τον Ηρακλή. Ένας υλοτόμος, μεροκαματιάρης άνθρωπος, όχι ολιγάρχης Ιβάν, που 32 χρόνια πριόνιζε ξύλα στο Σαιντ Λώρεντ, το ποτάμό ΄Αγιο Λαυρέντιο.

Ο Παναθηναϊκός χρωστάει σε 72 παίκτες, σε 41 μάνατζερ, σε 27 ΠΑΕ, σε 13 προπονητές, σε γυμναστές, σε…, σε… Ευτυχώς βρήκε δουλειά ο Γκαλίνοβιτς, τον πήρε να γυμνάζει τερματοφύλακες ο Στραπατσόνι. Και θέλουν να σώσουν την ΠΑΕ του Αλαφούζου, ενώ πέρασαν από την πριονοκορδέλα του Αγίου Λαυρέντιου για ψύλλου πήδημα τον Ηρακλή, μώγα τη συλλογή τσεκουριών στο ποτάμι του mother fucker.

Αυτά γίνονται μόνο στο Παλέρμο, από την Κόζα Νόστρα που σκοτώνουν με νεύμα όποιον θέλουν. Ξαπλώνουν π.χ. τον mother fucker Παπαθανασάκη που άργησε να πληρώσει ΕΝΑΝ παίκτη και στη θέση του Ηρακλή βάλανε τον Λεβαδειακό, και αφήνουν ασκότωτο τον κυριλάτο Αλαφούζο που έχει απλήρωτο κόσμο και κοσμάκη.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΥΡΩΠΗ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΟΡΙΣΤΙΚΟ!