ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΥΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ

 

Για να μη ξεχνιόμαστε, η ΑΕΚ την είχε κερδίσει εκτός έδρας την Ριέκα. Και προχθές στο ΟΑΚΑ απειλήθηκε με συντριβή από την ομάδα της Κροατίας.

Στο άλλο εκτός έδρας παιχνίδι της στον όμιλο η ΑΕΚ πήρε «Χ» από την Μίλαν στο Σαν Σίρο. Ένα 0-0 που έχει αξία νίκης. Η Μίλαν είναι Μίλαν, όχι Ριέκα και Αούστρια.

Το δύσκολο για την ΑΕΚ ήταν να κερδίσει την Αούστρια στο ΟΑΚΑ. Που δεν κέρδισε. Το ίδιο και με την Ριέκα, «Χ» στο ματς της Αθήνας. Το εύκολο για την ΑΕΚ είναι να πάρει «Χ», ακόμα και να κερδίσει στη Βιέννη.

Η Αούστρια έχασε και τα δύο παιχνίδια στην έδρα της με Μίλαν και Ριέκα. Το πιθανότερο να αποτύχει και με την ΑΕΚ. Γιατί;

Μόνο νίκη χρειάζεται η αυστριακή ομάδα προκειμένου να προκριθεί αυτή στους «32» του γιουρόπα και να αποκλειστεί η ΑΕΚ. Το δύσκολο! Το πολύ δύσκολο. Γιατί;

Επειδή η Αούστρια θα έχει το δύσκολο ρόλο, να παίξει επιθετικά, άρα να κινδυνεύει σε αντεπιθέσεις της ΑΕΚ. Τον εύκολο ρόλο, να κρατάει άμυνα, θα το έχει η ΑΕΚ. Η οποία ΑΕΚ τα καταφέρνει καλύτερα, πολύ καλύτερα στο αμυντικό ποδόσφαιρο, παρά στο δημιουργικό, το επιθετικό.

Διαβάστε ακομα:

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ... ΚΡΥΟ