Η «ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ» ΣΤΗΝ ΑΕΚ

 

Δεν αντέχονται αυτοί οι σπήκερ που περιγράφουν(;), σχολιάζουν(;), σίγουρα ανοητεύουν όταν μεταδίδουν(;) ποδόσφαιρο. Πολύ σοβαρό πρόβλημα, που δείχνει την απουσία φροντίδας και την έλλειψη ενδιαφέροντος των ΠΑΕ για το προϊόν που εμπορεύονται, το ποδόσφαιρο.

Ασφαλώς και η ευθύνη δεν ανήκει στους δημοσιογράφους(;). Είναι άσχετοι. Τόσο ξέρουν, τόσο μπορούν με το μικρόφωνο. Οι ποδοσφαιρικές εταιρείες, η συντεχνία τους σούπερ ληγκ, είναι που ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν για τούτο το κρίσιμο τομέα που θα βοηθούσε επικοινωνιακά τις επιχειρήσεις τους. Αυτό που πουλάνε. Το ποδόσφαιρο.

ΑΕΚ- Ριέκα. Το παιχνίδι ξεκινάει ενώ ακόμα η ελληνική ομάδα δεν έχει βγει στο γήπεδο. Παίζει μόνη της η Ριέκα, μια ομαδίτσα που χωρίς αντίπαλο δεν βλέπει δίχτυα, περισσότερο βλέπει δοκάρια. Κι αντί να τελειώσει το ημίχρονο με 5-0, τελικά προηγείται 2-1.

Μετά το 2-0 ο σπήκερ για να «παρηγορήσει» τους αεκτζήδες τηλεθεατές, τι λέει; «Υπάρχει ακόμα χρόνος πολύς…». Πράγματι, υπάρχει χρόνος πολύς, όμως αυτό είναι σε βάρος της ΑΕΚ! Επειδή η διαφορά των ομάδων είναι ολοφάνερη. Η Ριέκα πιέζει, σουτάρει, σκοράρει, ενώ η ΑΕΚ είναι εκτός παιχνιδιού.

Διαβάστε ακομα:

ΠΟΤΕ ΒΟΥΔΑΣ, ΠΟΤΕ ΚΟΥΔΑΣ