ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

 

Δεν γίνεται να πάρει πρωτάθλημα ομάδα χωρίς νίκη εκτός έδρας. Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει έξι παιχνίδια μακριά από την Τούμπα και έχασε δύο φορές, από Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ενώ περιορίστηκε στο «Χ» με Λεβαδειακό, Απόλλωνα, Λάρισα και χθες με Πανιώνιο (φώτο).

Έχει υποχρέωση ο ΠΑΟΚ, δηλαδή η διοίκηση, να ικανοποιήσει τον κόσμο της ομάδας μ’ ένα πρωτάθλημα, ρε, γαμώτο. Ναι, είναι θέμα υποχρέωσης. Χρέους ηθικού. Πώς, όμως, να προκύψει αυτό όταν στον ΠΑΟΚ και επί Σαββίδη στο μαγαζί δεν δουλεύουν σωστά.

Δεν το ξέρουν το έργο. Τι πρέπει να κάνουν, πώς να το κάνουν, με ποιους ανθρώπους.

Μεταγραφές. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σπάει τα μούτρα της. Πανηγυρικά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μαθαίνουν από τα παθήματα τους. Συνεχίζουν τις γκέλες.

Συγκεκριμένα πράγματα. Αφήνουμε την ευκαιρία, ότι τούτη τη σαιζόν είναι η ΙΔΑΝΙΚΗ ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να… πλησιάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ποιόν αντίπαλο να φοβηθεί; Ένας είναι ο αντίπαλος. Ο αιώνιος ΠΑΟΚ.

Λέμε για τις μεταγραφές. Τις κάνει η ομάδα για να ενισχυθεί. Να προσθέσει δύναμη αγωνιστική. Και να πετύχει την πληρότητα. Τι κάνει ο ΠΑΟΚ με τις αγορές ποδοσφαιριστών; Δεν υπάρχει απάντηση!

Αντί οι ποδοσφαιριστές που έρχονται στον ΠΑΟΚ να συμπληρώνουν την παρουσία των συμπαικτών τους,… προβληματίζουν με την απόδοση τους. Και δεν φταίνε οι ποδοσφαιριστές! Δεν φταίει π.χ. ο Αιγύπτιος Ουάρντα που δεν του βρήκαν θέση και ρόλο. Ούτε ο Μπίσεσβαρ, ούτε ο καλύτερος του Ολλανδου Πέλκας, πίσω από τον φουνταριστό κυνηγό.

Έχουν γίνει τρελά πράγματα. Βλέπεις απίθανα πράγματα στον ΠΑΟΚ. Αλήθεια, τον Βεϊρίνια τον πήραν για αριστερό μπακ; (Αυτός φταίει για την ισοφάριση 1-1 του Πανιωνίου). Για πιο λόγο επέστρεψε ο Μακ; Γιατί χρησιμοποιείται ως αλλαγή ο Μπρίγιεβιτς;

Μια ομάδα μπερδεμένη. Με παίκτες που ήρθαν χωρίς λογική. Λες χωρίς συγκεκριμένη στόχευση.

Το πιο εύκολο είναι να πεις ότι φταίει η διαιτησία. Ο προπονητής. Οι ποδοσφαιριστές. Άλλο είναι. Το μαγαζί δεν ξέρει το έργο του πρωταθλητισμού. Και μάλλον δεν θέλει να το μάθει.

Διαβάστε ακομα:

ΤΟ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ