ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΗΤΑΝ… ΑΛΛΟΣ ΠΑΟΚ, ΟΧΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ!

 


«Αυτός ήταν ο ΠΑΟΚ!». Κέρδισε η ομάδα μάλλον εύκολα στην Ξάνθη κι όλοι οι παραμύθηδες της πιάτσας συμφώνησαν: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε ποιος είναι!»

Μία ζωή δεν τον έχουν μάθει ακόμα ποιος είναι ο ΠΑΟΚ. Ο κανονικός ΠΑΟΚ. Αυτός που χρόνια ολόκληρα κυκλοφορεί στο πρωτάθλημα. Αυτός, όχι κάποιος... άλλος ΠΑΟΚ, ακόμα και με τα πακέτα του Ιβάν Σαββίδη, που σπάει τα μούτρα του κάθε χρόνο.

Άλλο να πουν «Έτσι τον θέλουμε τον ΠΑΟΚ», κι άλλο ότι ο ΠΑΟΚ, που κέρδισε για πρώτη φορά εκτός έδρας, είναι αυτός που… ξέρουμε. Τότε στα έξι παιχνίδια που έδωσε έξω από τη Θεσσαλονίκη… , ποιος ΠΑΟΚ ήταν; Ένας της φαντασίας ΠΑΟΚ ήταν, ένας... άλλος ΠΑΟΚ ήταν.

Κι αν πράγματι ο αυθεντικός ΠΑΟΚ είναι αυτός που έκανε το 3-0 στην Ξάνθη, τότε γιατί μας δείχνει τη γνησιότητα του μία φορά στους τρείς μήνες; Αφήνουμε τους αλλήθωρους που δουλειά τους είναι να χειροκροτούν, και να πούμε το αυτονόητο.

Μας χρειάζεται ένας ΠΑΟΚ αξιόπιστος. Με συνέπεια αγωνιστική. Γιατί; Επειδή είναι ομάδα με όγκο οπαδών. Γι’ αυτό. Μικρό έως και ανύπαρκτο το πρόβλημα αν η Κέρκυρα π.χ. και ο Λεβαδειακός, ο Απόλλων και ο Πλατανιάς σήμερα είναι αυγά κι αύριο καλάθια. Από τον ΠΑΟΚ υπάρχουν απαιτήσεις να… αλλάξει! Να μην είναι αυτός που σταθερά (!) και με εκλάμψεις παρουσιάζει τον γνωστό (!) ΠΑΟΚ. Αυτός που δείχνει τον αληθινό του εαυτό π.χ. στο 0-0 με Λεβαδειακό και Απόλλωνα. Αυτόν τον ΠΑΟΚ δεν τον γουστάρουμε, κάνουμε κέφι τον ΠΑΟΚ που κέρδισε στην Ξάνθη.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ