ΦΟΥΣΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 

Ο Ολυμπιακός έφερε τον Καρσελά το περασμένο καλοκαίρι. Μία ακόμα από τις δεκάδες και με το τσουβάλι μεταγραφές του Μαρινάκη. Και σε πέντε κιόλας μήνες διώχνει τον παικταρά, όλοι όσοι έρχονται στο λιμάνι είναι παικταράδες.

Παραμονή του αποχαιρετιστήριου από την Ευρώπη αγώνα με την Γιουβέντους, και με διάγγελμα, ο Ολυμπιακός καθάρισε στεγνά και τους Ζντιελάρ, Μίλιτς, οι οποίοι επίσης ισχυροποίησαν το ρόστερ το καλοκαίρι του 2017.

Κι όμως! Αυτή την αποτυχία στις μεταγραφές την παρουσίασαν ως επιτυχία. Πιο μάγκες, δηλαδή, είναι αυτοί του Σύριζα; Και το σύστημα του Ολυμπιακού παίζει όπως τα κόμματα.

Έτσι που λες. Με τους Καρσελάδες ο Ολυμπιακός κάνει… εκκαθάριση. Πήρε σκούπα. Αυτά λένε. Διώχνει τέσσερις, μέσα και ο Καπίνο, και ο Μαρινάκης, λέει, περνάει το μήνυμα στους άλλους εν όψει Γιουβέντους και πρωταθλήματος ότι δεν θα ανεχθεί… , τι; Όχι άλλες αποτυχίες στις μεταγραφές (!), που βέβαια η διοίκηση αποφασίζει.

Συμβαίνουν οι γκέλες στο πάρε-δώσε ποδοσφαιριστών. Είναι αδύνατον να έχει 100% επιτυχία και η πιο οργανωμένη ΠΑΕ. Στις ελληνικές ομάδες η πλάκα είναι που κάνουν το μαύρο άσπρο. Όπως ο Ολυμπιακός που με επικοινωνιακά τρύκ προσπαθεί να πνίξει την αλήθεια. Αυτό που είδαμε χθες στο γήπεδο.

Το λιγότερο είναι ότι ο Ολυμπιακός έχασε 2 – 0 και από την Γιουβέντους στο Καραϊσκάκη. Παρά την αγωνιστικότητα του, στο πεντακάθαρο ταμπουρωμένο ποδόσφαιρο, ο πρωταθλητής κατέδειξε την απόσταση που τον χωρίζει από τις ομάδες εκείνες που δικαιολογημένα έχουν θέση τουλάχιστον στους ''16'' του chambions league. Δεν άξιζε κάτι περισσότερο από ένα βαθμό ο Ολυμπιακός που τον απέσπασε με το ''Χ'' από μία Μπαρτσελώνα σε κακή βραδιά. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και δεν αλλάζει με τα λόγια, τα... μηνύματα και τις... εκκαθαρίσεις.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ Ο… ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ