ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΡΑΙΝΟ ΠΑΤΗΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ

 

Αυτοί οι τύποι στο Αμβούργο της Γερμανίας δεν είναι μάγκες. Ούτε σταγόνα μαγκιάς δεν στάζουν τα παντελόνια τους. Αν ήταν μάγκες, γνήσιοι αρσενικοί, δεν θα έκαναν προσφυγή ενάντια στον Παναθηναϊκό. Όπως κάποιοι παίκτες της τριφυλλιού που κάνουν τη μαγκιά να μη ζητάνε τα λεφτά τους.

Γιατί, λες, ήρθαν στον Παναθηναϊκό κάποιοι παίκτες από το εξωτερικό; Εγώ θα σου πω. Για να δείξουν τη μαγκιά τους στις αθλητικές εφημερίδες. Που γράφουν ότι είναι μαγκιά όταν δεν διεκδικούν νόμιμα τα χρήματα που τους χρωστάνε.

Ύστερα είναι και το άλλο με τους φλώρους του Αμβούργου, της προηγούμενης του Παναθηναϊκού εταιρείας στην οποία εργαζόταν ο Μπέργκ. Απαιτούν λόγω συμβολαίου, κι όχι λόγω μαγκιάς ελληνικιάς, το 20% ως δικαίωμα μεταπώλησης του Σουηδού σε εταιρεία των Αραβικών Εμιράτων, ήτοι 350.000 ευρώ.

Ποιο είναι το άλλο που λέμε; Για να δεχθούν διακανονισμό οι απλήρωτοι του Παναθηναϊκού, η ΠΑΕ του Σιωπήλη τους είπε «Θα σας δώσουμε τα 750.000 που θα πάρουμε από την Αλ Αϊν λόγω μεταγραφής Μπέργκ…». Ποια 750 χιλιάρικα; Είναι 750 μείον 350 στους τζάμπα μάγκες του Αμβούργου.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΕΚ