ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

 

Ένας Παναθηναϊκός για λύπηση. Να μη βλέπεται στην Τούμπα. Τόσο κακός, που δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία, απέναντι σ’ έναν μέτριο αγωνιστικά ΠΑΟΚ, που πέτυχε νίκη με διάσταση θριάμβου. Δύο γκολ πρώτα με προσωπικές ενέργειες του εκπληκτικού Πέλκα και το τρίτο με πέναλτυ.

Πώς, όμως, να παίξουν μπάλα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Με ποια κουράγια και με ποια κέφια. Πολύ περισσότερο σε ντέρμπυ τα χρειάζεσαι και τα δύο. Και το ηθικό και την καύλα του ποδοσφαίρου.

Οι φουκαράδες παίκτες του Παναθηναϊκού θέλουν, δεν θέλουν σκέπτονται, πρώτον, αν θα πάρουν τα λεφτά που τους χρωστάνε και, δεύτερον, σε ποια άλλη ομάδα θα παίξουν αύριο.

Δεν υπάρχει σωτηρία για τον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η ΠΑΕ έχει βαρέσει διάλυση. Δεν ξέρει ποια τρύπα να κλείσει από τις αμέτρητες ανοικτές. Και πέρα από το οικονομικό αγκάθι, είναι η ολοφάνερη αδυναμία να συνεχίσει η ομάδα με στόχο να κρατηθεί στην κατηγορία.

Στο προηγούμενο ματς με τον Πανιώνιο φάνηκε πια το πράμα. Και στην Τούμπα η εικόνα είναι ξεκάθαρη. Μόνον 4 πόντους απόσταση έχει ο Παναθηναϊκός από την ζώνη υποβιβασμού. Και την προσεχή αγωνιστική παίζει στην Ξάνθη.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ''ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ'' ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ