ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο CHIPITAS

 

Ξεκάθαρες κουβέντες. Κανείς δεν γνωρίζει πόσα χρήματα έχει βάλει στον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος. Ο ίδιος ο καναλάρχης έχει πει ότι έχει βάλει πολλά, δεν μπορώ άλλα… Πόσα, όμως, έχει «επενδύσει» είναι άγνωστο και το πιθανότερο να παραμείνει στους αιώνες άγνωστο.

Ο κύριος Σπύρος Θεοδωρόπουλος, όπως έχει κυκλοφορήσει στην πιάτσα, και επί των ημερών του Αλαφούζου, και μετά το «φευγιό» του μεγαλομετόχου, έχει ενισχύσει οικονομικά την ΠΑΕ. Με πόσα χρήματα;

Να έχει δώσει 15.000 ευρώ ο κύριος Chipitas; Μήπως 27.500, γιατί όχι και 50 και 100 χιλιάρικα. Ουδείς γνωρίζει, κι αν τα χρήματα δόθηκαν πάνω από το τραπέζι ή «από κάτω», όμως νόμιμα και φανερά, για εκείνη ή την άλλη υποχρέωση της ΠΑΕ.

Εύλογα να αναρωτηθεί κάποιος, πόσα, ρε αδελφέ, να έσπρωξε στον Παναθηναϊκό ο νέος σωτήρας, μάλιστα όταν το ''πλάνο σωτηρίας'' του, προβλέπει να βάλουν από 50 ευρώ ο κάθε φίλαθλος της ομάδας. Ο ίδιος πόσα 50ευρα έχει δώσει επί Αλαφούζου και πόσα επί Κωνσταντίνου; Θεμιτό να αναφέρει το ποσό, ότι ''από πάρτη μου τόσα έδωσα για να βοηθήσω την ΠΑΕ του κύριου Αλαφούζου''.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΤΙ «ΣΧΕΣΗ» ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ