Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

 

Επαγγελματίας είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Προπονητής καριέρας. Σήμερα στον Παναθηναϊκό, χθες στον Πανιώνιο, αύριο στον Άρη ή τον ΠΑΟΚ.

Στον Παναθηναϊκό βρέθηκε διότι δεν τον ήθελαν οι οργανωμένοι γάβροι. Αντιδρούσαν στην απόφαση του Μαρινάκη να βάλει στον πάγκο του Ολυμπιακού έναν πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Περίεργο φαινόμενο με ερωτηματικά η παραμονή πλέον του Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό. Σε μια ΠΑΕ που ξεκάθαρα έχουν αλλάξει οι συνθήκες, τέλος πάντων είναι... διαφορετική μ’ εκείνη όταν ανέλαβε την ομάδα πριν από ένα χρόνο. Ο μεγαλομέτοχος «εξαφανίστηκε», οι παίκτες με τους οποίους δουλεύει ο προπονητής αισθάνεται δικαιολογημένα ανασφάλεια και σκέπτονται μόνο πως θα φύγουν.

Αν δεν «νομιμοποιεί» την απόφαση του Αλαφούζου να εγκαταλείψει την ομάδα με την παραμονή του ο Ουζουνίδης, ποιο είναι το νόημα να συνεχίζει; Μοιάζει με ανέκδοτο όποιος ισχυριστεί ότι η απόφαση του επαγγελματία έχει κίνητρο την… παναθηναϊκοφροσύνη.

Μια είναι η εξήγηση Έχει συναινέσει ο Ουζουνίδης στο «σχέδιο Αλαφούζου» για το παρόν και το αύριο του Παναθηναϊκού. Ποιο είναι αυτό το «σχέδιο», το γνωρίζουν οι δυο τους, Αλαφούζος και Ουζουνίδης, σίγουρα και οι Τουμαζάτος, Διαμαντόπουλος.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ