ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΕΜΟΝΗ

 

Με την λήξη του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Θεωρητικά, λοιπόν, κι όχι μόνον, είναι το πρώτο φαβορί στο πρωτάθλημα. Με προπονητή τον Λεμονή. Κι όμως!

Ο κύριος Τάκης δεν θεωρείται κανονικός προπονητής. Εννοώ στα μέτρα του Ολυμπιακού. Στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Ύστερα είναι και το άλλο. Για μεγάλη μερίδα γάβρων ο Λεμονής είναι λίγος, άντε για κανέναν Λεβαδειακό, το πολύ Πανιώνιο, όχι και για τον πρωταθλητή.

Κι αυτή η εκτίμηση της εξέδρας για τα κιλά του Λεμονή δεν είναι αδιάφορη για τον Μαρινάκη. Για σκέψου! Τι έχει να ακούσει ο εφοπλιστής αν ο Ολυμπιακός το χάσει με τον «στρατιώτη» Λεμονή. Θα τα ακούσει ο πρόεδρος ας είναι παραιτημένος, όχι ο επιστρατευμένος προπονητής.

Δεν είναι μόνον αυτός ο λόγος που στον Ολυμπιακό σκέφτονται αλλαγή προπονητή. Τα ρεπορτάζ σχετικά με τον Καταλανό Όσκαρ Γκαρσία επιβεβαιώνουν μια πραγματικότητα. Ότι ο Μαρινάκης δεν είναι π.χ. Ιβαν Σαββίδης, ο οποίος στον ΠΑΟΚ εδώ και 5,5 χρόνια διατηρεί μια «τουριστική» σχέση με την ομάδα. Υποτίθεται ότι διοικεί, και από μακριά. Μέσα από το αεροπλάνο. Μέσω skype.

Ο Μαρινάκης θέλει και το όγδοο πρωτάθλημα. Με τίποτα δεν θέλει να το χάσει. Και είναι ενεργός πρόεδρος. Μάχιμος πρόεδρος. Έφαγε τη φόλα με τον Χάσι, δεν ησυχάζει, δεν αφήνει τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους. Καλό παιδί ο Λεμονής, συνεργάσιμος, όμως στη συνέχεια η κούρσα στο πρωτάθλημα έχει ζόρι.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ