ΜΙΡΑΛΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ… ΤΣΙΠΡΑ!

 

Η επιστροφή, λέει, του Μακ στον ΠΑΟΚ. Το παιδί ή στο σπίτι του βρίσκεται ή στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ποια επιστροφή, λοιπόν! Είναι απλά μια μεταγραφή… επικοινωνιακού χαρακτήρα.

Το ίδιο και η μεταγραφή… μνήμης του Βεϊρίνια. Κι αυτός «επέστρεψε» στον ΠΑΟΚ, στο «σπίτι» του, αλλά έχει θέση στην ενδεκάδα διότι δεν υπάρχει αριστερός μπακ, σύμφωνα με τις αγωνιστικές απαιτήσεις του υποψήφιου πρωταθλητή. Καλώς ο ΠΑΟΚ έδιωξε τον Λεόβατς.

Ο Μιραλάς; Είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στον Ολυμπιακό, όπως ακόμα πιο δυνατά έμεινε στην σκέψη των παοκτσήδων ο Βεϊρίνια, στην προηγούμενη «θητεία» του στην Τούμπα. Ο Βέλγος δύο χρόνια στην Σαιντ Ετιέν, καπάκι άλλα δύο στον Ολυμπιακό, παρουσίασε ανοδική πορεία η οποία συνεχίστηκε κι όταν παραχωρήθηκε στην Έβερτον. Το 2012!

Για ποια «επιστροφή», λοιπόν, δηλαδή για ποια συνέχεια μιλάνε στην περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς, όταν ο παίκτης πατάει πια στα 31 του, έχουν περάσει 5,5 χρόνια από τότε που έφυγε και κυρίως, αφού πέρασε στα αζήτητα της Έβερτον. Τίποτα δεν αποκλείεται, όμως. Ακόμα και να δούμε στο πρωτάθλημα έναν καλύτερο, πληρέστερο και πιο αποτελεσματικό Μιραλάς σε σύγκριση με τον πλάγιο επιθετικό που γνωρίσαμε με την ερυθρόλευκη.

Φανερό ότι ο Μαρινάκης που είχε πουλήσει τον Μιραλάς με 7,5 εκ. ευρώ, τον ξαναγόρασε για να μπει στο μάτι του… Τσίπρα! Αλήθεια, ο πρωθυπουργός τι μπορεί να κάνει για να κερδίσει τον κόσμο; Τίποτα! Τίποτα απ’ εκείνα που θα ανεβαζαν κατακόρυφα τη δημοφιλία του Τσίπρα και τα ποσοστά του Σύριζα.

Ο Μαρινάκης, με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία, μέσω του Ολυμπιακού αλλά και των ΜΜΕ που ελέγχει, εμφανίζεται κυνηγημένος από την κυβέρνηση. Ότι το Μαξίμου είναι πίσω από το γεγονός ότι ο εφοπλιστής έχει ανοικτά μέτωπα με τη δικαιοσύνη. Ήταν, λοιπόν, μάλλον απίθανο να μην «επιστρέψει» στον Ολυμπιακό ο Μιραλάς η μεταγραφή του οποίου στον πρωταθλητή έγινε λαϊκό μυθιστόρημα εδώ και μήνες.

Τελικά, η προεδράρα πέτυχε τον άθλο, αυτή την πολύ... δύσκολη μεταγραφή, να φέρει πίσω τον Μιραλάς. Όχι, βέβαια, με σκοπό να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός, διότι κάθε μεταγραφή στην πραγματικότητα είναι σκέτο ρίσκο. Το comeback Mirallas έχει νόημα… επικοινωνιακό. Ο Μαρινάκης κάνει «δημόσιες σχέσεις» με τον οπαδικό κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟΤΕ ΟΙ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΙ ΓΕΝΝΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ