ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 

Είπε πολλά στους δημοσιογράφους ο… εκτός ποδοσφαίρου και Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης. Τίποτα, όμως, δεν είπε για την κολεγιά Μητσοτάκη-Αλαφούζου! Εφημερίδες έχει και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, αλλά τέτοιες αποκαλύψεις τις αφήνει για την εφημερίδα του… Ιβάν Σαββίδη. Το «Έθνος», λοιπόν, του μεγαλομέτοχου του ΠΑΟΚ ξεμπρόστιασε Μητσοτάκη - Αλαφούζο γιατί, λέει, αυτοί οι δύο υπονομεύουν τον Κώστα Καραμανλή.

Το άλλο. Ο Μαρινάκης ζήτησε κάτι από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι ως κανονικοί κλητήρες απλά μετέφεραν τις δηλώσεις του μεγαλομέτοχου στα μέσα που εργάζονται χωρίς καμία σκέψη κριτικής. Ποιο το παράπονο του Μαρινάκη από τους λειτουργούς του τύπου; Να γράφουν την αλήθεια, και να μην φοβούνται μήπως τα αφεντικά τους δεν πάρουν ρεκλάμα από τον ΟΠΑΠ.

Ο Μαρινάκης γιατί δεν δίνει εντολή και στα ΝΕΑ, εφημερίδα δική του, να καταγγείλει όλα όσα αυτός χρεώνει στους εχθρούς του Ολυμπιακού; Αφού ο Μαρινάκης υπηρετεί και τη δημοσιογραφία, όχι μόνον το ποδόσφαιρο, να μη φοβάται κι αυτός το ότι τα Νέα τα διαβάζουν και οπαδοί του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΚΑΣΕΤΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΟΚΚΑΛΗ!