ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!

 

Τα πράγματα εξελίσσονται σε ακραίως επικίνδυνα στον Παναθηναϊκό. Μόνον ντούκου δεν πέρασε η ανακοίνωση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», την οποία ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος την χαρακτήρισε «απειλητική» στους συνεργάτες του. Στους Παναγόπουλο, Μπαλωμένο, Τουμαζάτο, Κωνσταντίνου, Σιωπήλη. Αυτοί είναι οι έτσι ή αλλοιώς συνομιλητές του ''παραιτημένου'' αφεντικού.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει επί της ουσίας στον Παναθηναϊκό, με την «εξαφάνιση» Αλαφούζου. Οι ίδιοι οι άνθρωποι περπατάνε το μαγαζί, η δε ομάδα έχει παραδοθεί ολοκληρωτικά στους Ουζουνίδη, Διαμαντόπουλο. Και η αγωνία του μεγαλομέτοχου είναι μην τα παρατήσει κάποια στιγμή ο προπονητής. Μη διαλυθεί, δηλαδή, ο διαλυμένος και καταχρεωμένος Παναθηναϊκός.

Στόχος το μαγαζί να διατηρεί την εικόνα της «ύπαρξης». Ότι υπάρχει ακόμα. Διαφορετικά δεν θα μπορέσουν να πουληθούν, να ξεπουληθούν ποδοσφαιριστές.

Έτσι, λοιπόν, παίζει η σκέψη να βρεθούν ''συνεννοήσιμα'' μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για να μπουν στη διοίκηση της ΠΑΕ. Από το φόβο μήπως πέσει ξύλο στους Κωνσταντίνου, Σιωπήλη, όπως είχαν πλακώσει τον Παναγόπουλο.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΕ ΛΙΒΑΓΙΑ- ΑΡΑΟΥΧΟ ΚΤΙΖΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ