ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

 

Σε δραματική οικονομική κατάσταση βρίσκεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Και λοιπόν; Είναι «σύλλογος μεγάλος», άρα δεν του ταιριάζουν οι κλάψες και οι κηδείες, αλλά και οι παρανομίες και οι λαμογιές. Η ΠΑΕ έχει το πρόβλημα, η εταιρεία που εμπορεύεται τη φανέλα, όχι ο Παναθηναϊκός, η ιδέα και η θρησκεία Παναθηναϊκός.

Για έναν απλήρωτο στην ώρα του ποδοσφαιριστή ο Ηρακλής έχασε κατηγορία. Υποβιβάστηκε. Όχι πώς δεν χρωστούσε και σ’ άλλους, όμως η καταδικαστική απόφαση των «θεσμών» επιβλήθηκε για μία οφειλή σ΄ έναν.

Τι γίνεται με την περίπτωση του Παναθηναϊκού; Ένα όργιο πολλών αναβολών στην εκδίκαση προσφυγών ποδοσφαιριστών. Το αίσχος! Αυτή, ρε, είναι η εξυγίανση και η αλλαγή σελίδας στο πρωτάθλημα; Να ξεφτυλίζεται η νομιμότητα χάρη στον μεγάλο Παναθηναϊκό.

Υπ’ όψιν, ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από την FIFA να δίνεται αναβολή στην εκδίκαση προσφύγων ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ποδοσφαιριστών. Γιατί, λοιπόν, να χαρίζονται οι ''θεσμοί'' της μαϊμού ισονομίας με την αλλαγή της πλάκας που έγινε στην ΕΠΟ και επί κυβέρνησης ξεφτυλέ ολέ;

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ