ΑΣ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ 8 ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

 

Σαν την κυρά Σουλτάνα της γειτονιάς, που δεν την άφησαν να απλώσει μπουγάδα. Αυτός είναι σήμερα ο Παναθηναϊκός, για όσους δεν έχουν τσίμπλες στα μάτια. Ξέπλυνε στο ποτάμι τα σώβρακα του γέρου της η κυρά Μπουμπού και ο χωροφύλακας έκοψε το σχοινί από δέντρο σε δέντρο, διότι θα περνούσε ο κοινοτάρχης του χωριού με τους παρατρεχάμενους.

Φοβερό! Απίστευτο. Να το ‘χει ρίξει στη… διαμαρτυρία ο Παναθηναϊκός με κραυγές που θυμίζουν πόλεμο ενάντια στην εγκληματική οργάνωση. Γιατί, παρακαλώ; Επειδή το κοράκι, στημένο, ολοφάνερο αυτό, ήθελε το κακό της ομαδάρας. Την υποχρέωσε να παίξει σε λίμνη. Γιατί, παρακαλώ; Για να της κόψει τη φόρα στο πρωτάθλημα.

Αδιανόητα πράγματα. Ένας Παναθηναϊκός που αναπνέει με μηχανική υποστήριξη, χωρίς αύριο, και αντί να ‘ναι προσγειωμένος στην πραγματικότητα, αντιδράει κατινίστικα. Εντελώς.

Μα, καλά, αυτός ο Ουζουνίδης είναι τόσο άσχετος! Να μην έχει ιδέα για την ίδια την ομάδα του, Ότι οι παικταράδες του πιάνουν την μεγάλη τους απόδοση στο βρεγμένο γήπεδο. Και σε νορμάλ, σε ξερό χορτάρι ο Παναθηναϊκός μειονεκτεί του Λεβαδειακού. Γι αυτό χθες έφτασε να χάνει 3 - 0, πάλι καλά, εδώ η Σίτυ αρπαξε τέσσερα από την Λίβερπουλ.

Μιλάμε σοβαρά. Είναι γελοίο, εξωγήινο είναι να ασχολείται κανείς σήμερα με τον Παναθηναϊκό, όποια εικόνα αγωνιστική παρουσιάζει η ομαδούλα. Βρε, μαλάκες, το πρόβλημα της ΠΑΕ, για την εταιρία μιλάμε, όχι για την ιδέα Παναθηναϊκός, δεν βρίσκεται, ούτε λύνεται στο γήπεδο. Αν θα κερδίσει τον Λεβαδειακό, αν φάει οκτώ γκολ. Πολύ περισσότερο αν ο διαιτητής αποφάσισε να γίνει η όχι το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΕ ΛΙΒΑΓΙΑ- ΑΡΑΟΥΧΟ ΚΤΙΖΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ