ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ «ΦΤΕΡΑ» ΤΗΣ ΑΕΚ;

 

Ομάδα που κτυπάει πρωτάθλημα πιάνει σερί. Από νίκη σε νίκη πάει. Διαφορετικά, θα χάσει το τραίνο. Όπως η ΑΕΚ που κόλλησε στη Λάρισα. Μπράβο στη Λάρισα που έδωσε τη μάχη της, όμως όταν η ΑΕΚ σταματάει μία στη Ριζούπολη, μετά στον Κούγια, το πρωτάθλημα γίνεται υπόθεση του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Το δίδυμο Λιβάγια- Αραούχο το ξέρουν πολύ καλά οι αντίπαλοι. Είναι «ξεφωνημένο». Αν πάθουμε ζημιά, σκέπτονται, απ’ αυτούς τους δύο θα γίνει το κακό. Η ΑΕΚ πώς αντιδρά, όταν μπλοκάρεται το επιθετικό της δίδυμο από τον αντίπαλο;

Επόμενο είναι η ΑΕΚ να κτυπάει από πλάγια, με τα «φτερά» της. Με τους πλευρικούς της παίκτες. Και από πίσω από το δίδυμο. Επειδή ο ένας τουλάχιστον παραπανήσιος αμυντικός των αντιπάλων που θα απασχολείται με τη φρούρηση Αραούχο- Λιβάγια, θα απελευθερώσει χώρους.

Η ΑΕΚ είναι σε κούρσα πρωταθλήματος, που σημαίνει ότι θα την παίζουν αμυντικά οι μικρές ομάδες και στην έδρα τους. Δεν φθάνει να κερδίζει τις εντυπώσεις η ΑΕΚ, με την πίεση, με τον επιθετικό μονόλογό της, αν δεν φτιάχνει και ευκαιρίες. Τα γκολ δίνουν το πρωτάθλημα, όχι οι εντυπώσεις.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΗΝ… ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΜΟΛΕΔΟ!