ΘΑ ΓΙΝΕΙ «ΝΤΟΥ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ... ΠΕΝΤΕΛΗ;

 

Προχθές Σάββατο βράδυ χούλιγκαν του Παναθηναϊκού έκαναν επίθεση σε κατάστημα στο Κολωνάκι, ιδιοκτησίας στελέχους της ΠΑΕ, από τους πιο στενούς συνεργάτες του Αλαφούζου. Τα παλιόπαιδα έριξαν μπουκάλια με γάλα και προκηρύξεις.

Το ερώτημα παραμένει. Ποιος έδωσε τη διεύθυνση του σπιτιού του Αλαφούζου; Όλα οδηγούν στη «συνιστώσα» της Θύρα 13 που έχει έδρα καφετέρια πίσω από το γήπεδο της Λεωφόρου. Δεν είναι μόνον ο σύριζας που έχει διάφορες «τάσεις», και οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού έχουν κομματάρχες, «οπλαρχηγούς» τους λένε, που ηγούνται στους διάφορους πυλώνες της οπαδοκράτιας.

Λέγεται, λοιπόν, ότι απ’ αυτή την πράσινη συνιστώσα, πήραν το σύνθημα τα μοτοσακό που ανηφόρισαν μέχρι την Εκάλη και είχαν κάνει τον τσαμπουκά έξω από τη φρουρούμενη οικία του Αλαφούζου.. Και τώρα, ψάχνονται να μάθουν την ακριβή διεύθυνση πρώην μεγαλοστελέχους της ΠΑΕ, που διαμένει στην Πεντέλη.

Ένα από τα πιο κρίσιμα λάθη της διοίκησης Αλαφούζου. ''Έπαιξε'' με την αλητεία της εξέδρας, τους έδωσε θάρρος, αγνόησε τι υπέφεραν προηγούμενοι πρόεδροι της ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟΚΑΛΥΞΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!