Η UEFA ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ- ΑΕΚ

 

Σήμερα παίζουν Ολυμπιακός- ΑΕΚ και το σύμπαν της ποδοσφαιρικής Ελλάδος, από την τελευταία κάμερα της τηλεόρασης μέχρι το ναυτικό μικροσκόπιο των Μαρινάκη, Μελισσανίδη, θα προσέχει τον… διαιτητή του αγώνα. Τον Τάσο Σιδηρόπουλο.

Διαιτητάρα το κοράκι. Γι’ αυτό και… επικίνδυνος. Γνωστό ότι όσο πιο ικανός είναι ο σφυρικτράκιας, τόσο λιγότερο θα εκτεθεί αν ευνοήσει τη μία ομάδα. Το ξέρουν οι αντίπαλοι και γι’ αυτό… φοβούνται.

Έχεις και την UEFA, την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία που ελέγχεται από τον Θόδωρο Θεοδωρίδη, τον γιο του Σάββα, που δήλωσε την τυφλή της εμπιστοσύνη στον Σιδηρόπουλο. Στην επιλογή του, δηλαδή, από τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή Περέϊρα.

Τι σημαίνει η εμπιστοσύνη της UEFA, που έχει χεσμένη τη φωλιά της; Θα πει ότι η καριέρα του διεθνούς διαιτητή Σιδηρόπουλου στην Ευρώπη εξαρτάται 100% από την UEFA. Η οποία παίζει τόσο καθαρά που είναι ικανή να βγάλει κόκκινη κάρτα στον Δωδεκανήσιο μπάτσο ακόμα κι αν αυτός αριστεύσει στο αποψινό ΑΕΚ- Ολυμπιακός.

Θεόδωρος Θεοδωρίδης και Τζιάνι Ινφαντίνο τα καλά παιδιά. Όχι βρώμικα όπως ο Μπλάτερ και ο Πλατινί. Ο Έλληνας πήρε τη θέση του Ιταλού όταν αυτός έγινε πρόεδρος στην FIFA. Και το FBI ακόμα ψάχνει τα σκάνδαλα σε βάρος του Μπλάτερ και του Πλατινί.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ