Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ- ΑΕΚ ΤΑ… ΛΕΕΙ ΟΛΑ!

 

Πριν ακόμα οριστεί το κοράκι στο ματς κυπέλλου σήμερα Ολυμπιακού- ΑΕΚ, είχαν ξαναρχίσει να βαράνε τα όργανα. Κληρώνει Σιδηρόπουλος και βγήκαν για τα καλά τα ταμπούρλα κανιβάλων απ’ όλες τις φυλές της ζούγκλας.

Καμία υπερβολή. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Στο ντόπιο, επαγγελματικό παρακαλώ ποδόσφαιρο, υπεράνω των ομάδων, των αφεντικών τους και των παικτών, είναι ο… διαιτητής. Απ’ αυτόν κι όχι από τις δύο αντίπαλες ομάδες, εξαρτάται περισσότερο το αποτέλεσμα του αγώνα. Το λένε οι αντιδράσεις και από τις δύο πλευρές.

Ποια εξυγίανση! Πούτσες μπλε. Ποια αλλαγή σελίδας; Αν υπήρχε τσίπα ο υπουργός της κυβέρνησης θα είχε παραιτηθεί. Τρία χρόνια ο σύριζας μας τα έχει ζαλίσει. Τι κατάφερε; Τίποτα.

Με τη συμπεριφορά τους οι ΠΑΕ κάθε εβδομάδα δίνουν ρεσιτάλ επιβεβαιώσεις ότι τίποτα δεν άλλαξε , κυριαρχεί η ανηθικότητα και η αναξιοπιστία. Αρκεί ο ορισμός ενός διαιτητής σε ντέρμπυ για να αποδείξει στην πράξη ότι είναι για κατούρημα όλες οι… δεσμεύσεις, υποσχέσεις, προσπάθειες αέρα πατέρα για ένα… άλλο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ