ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΨΑΧΝΕΙ Η UEFA!!!

 

Αυτός ο κύριος Λάκοβιτς που ευλόγησε τον αρχιδιαιτητή Περέϊρα, άρα συμφώνησε 100% με τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο αποψινό Ολυμπιακός- ΑΕΚ, βρίσκεται από προχθές στην Αθήνα. Και αναζητεί τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τον Αλαφούζο. Γιατί;

Η «οικονομική πολιτική» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η τακτική των συνεχών αναβολών στην εκδίκαση των προσφύγων απλήρωτων ποδοσφαιριστών, έχει φέρει την UEFA εκτός ορίων υπομονής! Μέχρι πότε η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία να ανέχεται αυτή τη βιόλα, να αποφεύγει ο Παναθηναϊκός να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του;

Από την ΕΠΟ, λέγεται, ότι συνέστησαν στο κολλητάρι του Θεόδωρου Θεοδωρίδη, τον Σέρβο Ζόραν Λάκοβιτς από το Βλγράδι, να μην κάνει τον κόπο να συναντηθεί με κάποιον από τους «διοικούντες» (;) σήμερα την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Θα χάσει το χρόνο του.

Με την ευκαιρία. Ούτε ένας (!) από τη διοίκηση της ΠΑΕ πάτησε στο γήπεδο, στο ματς με την Κέρκυρα. Από την οργή του κόσμου αποφεύγουν δημόσιες παρουσίες.

Πρότειναν, λοιπόν, στον Λάκοβιτς να επιδιώξει να συναντηθεί με τον Αλαφούζο. Έγινε η συνάντηση τους; Άγνωστο. Απέφυγε να βρεθεί με τον εκπρόσωπο της UEFA ο καναλάρχης; Άγνωστο.

Για τον Παναθηναϊκό τα χειρότερα έρχονται, είναι καθ’ οδόν.

Διαβάστε ακόμα:

ΘΑ ΓΙΝΕΙ «ΝΤΟΥ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ... ΠΕΝΤΕΛΗ;