ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΑΣΗ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

 

Πάντα υπάρχει η ελπίδα ότι θα... συνέλθει ο Γιάννης Αλαφούζος, ο πάντα μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναίκός και, επιτέλους, θα σταματήσει το κρυφτό. Ακόμα κι αυτοί που τον βρίζουν και δεν θέλουν να τον δουν στα μάτια, ακόμα κι αυτοί που τον έχουν ξεγράψει, δεν μπορουν να δεχτούν πως δεν υπάρχει περίπτωση, έστω μία στα εκατό, να επιστρέψει, τελικά, στην ομάδα ο καναλάρχης και να αναλάβει τις ευθύνες του.

Λοιπόν! Τέτοιο σενάριο δεν παίζει. Ο Αλαφούζος οριστικά και αμετάκλητα μόνο ένα πράμα σκέπτεται. Να ξεκόψει από τον Παναθηναϊκό. Αν είναι δυνατόν και από αύριο να βγει από το κάδρο, να μην ακούει κατάρες και μπινελίκια από τον κόσμο της ομάδας. Αδιαφορει, με μια άλλη κουβέντα, όποιο κόστος, όποια φθορά υποστεί η δημόσια εικόνα του.

''Δεν παίζω παιχνίδια...'' είπε ο Αλαφούζος στον πιο στενό του συνεργάτη. ''Η απόφαση μου, όσο κι αν δεν με εκφράζει ως άνθρωπο, ήταν προίόν ώριμης σκέψης και μονόδρομος. Δεν υπάρχει επιστροφή!''.

Ήθελε, δεν ήθελε να ''φύγει'' ο Αλαφούζος, και με τον τρόπο που δραπέτευσε, είναι πια γεγονός το τέλος του στον Παναθηναϊκό, που βέβαια σημαίνει το χειρότερο για την ομάδα. Απλά, ο κόσμος ακόμα αρνείται να συνειδητοποιήσει ότι είναι δυνατόν, σε μεγάλη ΠΑΕ, να προκύψει τόσο χοντρό και τόσο τυχοδιωκτικό σενάριο με δράστη επιχειρηματία ο οποίος συνεχίζει να κάνει πρωταθλητισμό εκτός Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΚΑΡΤΟ ΠΡΑΜΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ