Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

 

Φόρα παρτίδα και με τον επίσημο τρόπο ο Ολυμπιακός βάζει μπουλότο στο πρωτάθλημα. Ούτε λίγο, ούτε πολύ υποστηρίζει ότι θα τον σφάξουν οι διαιτητές στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο Καραϊσκάκη. Το ίδιο θα έκανε ο Ολυμπιακός όποιο άλλο κοράκι είχε οριστεί. Και λέει η ΕΠΟ, η οποία έχει την ευθύνη της διαιτησίας, ότι ο Ολυμπιακός ξεφτυλίζει το ποδόσφαιρο, υπονομεύει το πρωτάθλημα και άλλα τέτοια παραπλήσια.

Αυτό που στην πραγματίκοτητα κάνει ο Ολυμπιακός είναι να διασύρει την κυβέρνηση. Να βγάζει στη σέντρα την ανυπαρξία της κυβέρνησης που τρία χρόνια μας τα έχει ζαλίσει για τις δήθεν προσπάθειες της για ένα άλλο ποδόσφαιρο.Τρία χρόνια μηδέν στο πηλίκον.

Νόμοι υπάρχουν. Κανονισμοί υπάρχουν. Γιατί, λοιπόν, δεν κόβουν τον κώλο σ' όσους υποκινούν σε έκτροπά; Αύριο ο διαιτητής θα κάνει ένα ανθρώπινο λάθος, που η εξέδρα καχύποπτη εξ ορισμού θα το πάρει για σκόπιμο φαλτσοσφύριγμα, και άντε μετά να δούμε αν θα γλυτώσει η μαυροφόρα. Και για μια φορά ακόμα η κόλαση σε γήπεδο θα κάνει την Ελλάδα πρώτο θέμα στα κανάλια παγκόσμια.

Η εξυγίανση δεν γίνεται με το στόμα. Με φαιδρές υπουργικές προειδοποιήσεις και απειλές θα σας κάνουμε και θα σας ράνουμε. Και η ομοσπονδία, η ΕΠΟ και η αθλητική δικαιοσύνη, αλλά και ο υπουργός είναι οπλισμένοι με δικαιοδοσία να πάρουν μέτρα. Να απαγγείλουν κατηγορίες. Να τιμωρήσουν. Γιατί, λοιπόν, κάνουν το κορόιδο στην ανοικτή πρόκληση του Ολυμπιακού;

Δικαιώνεται ο Μαρινάκης. Φτύνει με ροχάλες την εξυγίανση της κυβέρνησης. Τζάμπα λεφτά ξοδεύτηκαν, τζάμπα μισθούς πληρώνει ο μαλάκας ο φορολογούμενος στους υπουργούς και παρατρεχάμενους, γιατί; Να μην έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε ένα ντέρμπυ στο ποδόσφαιρο. Το δηλητηριάζουν οι Μαρινάκηδες και οι άχρηστοι κυβερνητικοί βαράνε το πουλί τους.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ