ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ

 

Απίθανο θα ήταν να βρεθούν αντίπαλες δυο ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, όπως σήμερα ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, και να μη ξεφτυλιστεί το ποδόσφαιρο. Πριν ακόμα βγουν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές. Γιατί συμβαίνει αυτό κάθε φορά με... συνέπεια θεσμική; Παραδοσιακό το φαινόμενο, όπως το ομολογεί και η ΕΠΟ, η οποία βέβαια συμμετέχει κι αυτή σε ρόλο πρωταγωνιστικό στην καθιερωμένη παράσταση διασυρμού του παιχνιδιού.

Ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα, και τα ρέστα του, ότι θα τον σφάξει η διαιτησία. Η ΑΕΚ είπε τα δικά της, τα περισσότερα η ΕΠΟ. Ότι ξεπέρασε κάθε όριο ο Ολυμπιακός, δηλαδή ο Μαρινάκης. Όταν λέμε Ολυμπιακός, για να κάνουμε ταμείο, εννοούμε τον μεγαλομέτοχο, όχι τους παίκτες και τον προπονητή, ούτε τον κόσμο και τις φυλλάδες, αυτοί απλά ακολουθούν τη γραμμη που χαράσσει το αφεντικό.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, κατηγορήθηκε ότι κάνει παιχνίδι επηρεασμού της διαιτησίας, με προσχεδιαμένη αθλιότητα και είναι υπεύθυνος γιά ό,τι συμβεί. Αν, δηλαδή, το Καραϊσκάκη μετατραπεί σε ρωμαϊκή αρένα.

Επι της ουσίας. Ο Ολυμπιακός δεν διέπραξε τίποτα περισσότερο απ' αυτά που γνωρίζουμε δεκαετίες παραμονές ντέρμπυ. Αυτός είναι ο θρίαμβος της καραξεφτύλας που μας χαρακτηρίζει. Και ανήκει σ' όλους, όχι μόνο στον Ολυμπιακό.

Πάρακάτω. Δεν έχει καμία σημασία αν έχουν βάση όλα όσα ισχυρίζεται ο Ολυμπιακός, ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο σε βάρος του. Και να μην υπήρχε οι Σάββες και Καραπαπάδες θα το... έβγαζαν στη φόρα με τα σάλια τους.

Πάρακάτω. Ξεφτυλίζει το ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός; Ανέκδοτο! Το ξεφτυλισμένο πόσο ακόμα να το ξεφτυλίσει; Το ξεφτυλισμένο και από τον Ολυμπιακό, και από τους αγωνιστικά αντιπάλους του. Ό,τι έσουρναν κατά Μαρινάκη οι Αλαφούζος, Σαββίδης, Μελισσανίδης, για να μη ξεχνιόμαστε, απλά με την ίδια ακριβώς κασέτα τα επαναλαμβάνουν σήμερα από Ολυμπιακό μεριά.

Είπαμε. Δεν είπαμε; Η σκυταλοδρομία της ξεφτύλας, ΟΧΙ του ποδοσφαίρου, όμως. Δεν καταλάβατε! Όλοι όσοι κατηγορούνται για διαφθορείς και ρεζίληδες του ποδοσφαίρου είναι της πλάκας. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Η ξεφτύλα είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, αφορά συγκεκριμένα άτομα σε ΠΑΕ και ΕΠΟ, δεν ακουμπά το ποδόσφαιρο, που είναι αθάνατο, αιώνιο κοινό αγαθό. Πως αλλοιώς να το πω. Σαράντα χρόνια τούρκικα να κάνουν το αχρείο παιχνίδι οι ποδοσφαιροπατέρες και οι γελοίοι πολιτικοί made in Greece δεν θα καταφέρουν να μειώσουν τη διαχρονική αξία της γηπεδικής μπάλας.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΠΑΙΞΕ ΠΑΛΙ Η ΚΑΣΕΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ