ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΛΕΜΟΝΗ!

 

Αλλοπρόσαλλα πράγματα από τον Οθκάρ Γκαρθία στο κρίσιμο, πιο κρίσιμο δεν γίνεται, παιχνίδι του Ολυμπιακού, με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Που κολλάει η έμπνευση του προπονηταρά να βάλει σέντερ-φορ τον Μιραλάς; Να αφήνει πάλι στον πάγκο τον σκόρερ του Ολυμπιακού, τον Ανσαριφάντ και να περιμένει να καθαρίσει τη μπουγάδα ο Βέλγος;

Μάλλον, επειδή ο Μιραλάς, είναι πιο «ολυμπιοκογενής» ποδοσφαιριστής, άλλωστε γι’ αυτό και έκανε δήλωση για τους νεκρούς της Θύρας 21.

Καταδικασμένος ήταν ο Μιραλάς να δράσει και να έχει αποτέλεσμα μέσα στην πολυκοσμία της ΑΕΚ. Ο παίκτης θέλει χώρο, να παίζει στα πλάγια, να έχει στην κόντρα έναν, και να δείξει την κλάση του στο ένας με ένα. Όχι σήμερα, βέβαια, αλλά όταν ήταν στα ντουζένια του, πριν χρόνια.

Το άλλο απίθανο του Οθκαρ Γκαρθία. Τον Φορτούνη στην πτέρυγα κι όχι πίσω από τον σέντερ-φορ που είναι η φυσική του θέση. Άλλη καταδίκη αυτή για τον Ολυμπιακό.
Ο Μαρινάκης να ζητήσει από τον «στρατιώτη» Τάκη Λεμονή κι’ αυτός σίγουρα δεν θα έχει αντίρρηση. Να επιστρέψει.

Όχι, ρε, και ανατροπή μέσα στο Καραϊσκάκη. Άντε, την κατάπιαν οι γάβροι την άλλη, εκείνη του 0-2 που έγινε 3-2 στο ΟΑΚΑ. Με ποια σόδα να χωνέψουν το νέο φιάσκο;


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ!!!