ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΑΕΚ… ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ!

Αυτό που πέτυχε η ΑΕΚ στη διπλή αναμέτρηση με τον Δυναμό ήταν πιο ακριβό από την πρόκριση. Της πλάκας κουβέντα είναι αυτοί που σαλιαρίζουν τα περί… αδικίας. Ότι το… δίκαιο θα ήταν να προκριθεί η ΑΕΚ.
Στο ποδόσφαιρο κερδίζει και ο κατώτερος. Στο ποδόσφαιρο αποκλείεται και ο ανώτερος. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Επιτέλους! Να σταματήσει αυτή η πιπίλα περί απονομής δικαιοσύνης! Η επικυριαρχία του ποδοσφαίρου, η βασιλεία του οφείλεται και στο ότι δεν βγαίνουν στο γήπεδο δύο ομάδες με σκοπό να απονεμηθεί… δικαιοσύνη.
Επί του θέματος. Αποκλείστηκε η ΑΕΚ που ήταν καλύτερη και στην Αθήνα και στο Κίεβο, όμως… κέρδισε με την πρόκρισή της Δυναμό! Και γιατί έφυγε από την Ευρώπη με ψηλά το κεφάλι, αφού έδειξε την αξία της, και χωρίς την υποχρέωση μιας ακόμα διπλής κόντρας στο γιουρόπα. Έτσι η ΑΕΚ θα συνεχίσει αφοσιωμένη στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.
Η Δυναμό κληρώθηκε με την Λάτσιο, που βρίσκεται στην 4η θέση του Ιταλικού πρωταθλήματος, πίσω από την Νάπολι, την Γιουβέντος και την Ρόμα. Αυτό σημαίνει ότι αν είχε προκριθεί η ΑΕΚ, αν είχε λειτουργήσει η… δικαιοσύνη, θα έπαιζε στις 8 και 15 Μαρτίου με την Λάτσιο.
Άσε! Ο.τι είχε να πάρει η αήττητη στην Ευρώπη ΑΕΚ από το γουρόπα, το πήρε! Δεν έχει ανάγκη κάτι περισσότερο.
Διαβάστε ακόμα: