ΓΙΑΤΙ Η ΑΕΚ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΙΟΔΙΑ

 

Προηγήθηκε με τον Ατρόμητο η ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή, όμως τελικά δεν κέρδισε. Ευτυχώς που δεν έχασε. Χθες στην Λάρισα πάλι έβαλε πρώτη γκολ αλλά το ματς το κέρδισε ο αντίπαλος. Συμβαίνει κάτι στην ΑΕΚ, η οποία βέβαια παραμένει το φαβορί να πάει αυτή στον τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ;

Δεν πήραν στα σοβαρά το παιχνίδι στη Λάρισα οι παίκτες της ΑΕΚ. Σκόπιμα! Όχι και συνειδητά. Το είδαν σαν μία… ευκαιρία να ξεκουραστούν. Να νικήσουν στο χαλαρό, έστω να αρπάξουν κανένα «Χ» χωρίς να ζοριστούν. Είχαν ανάγκη να ξετεντώσουν!

Κανένας στην ΑΕΚ δεν αποφάσισε να δώσει τέτοια ντερεκτίβα. «Πάμε μαλακά, δηλαδή, με όσο γίνεται λιγότερη ενέργεια να ξοδεύσουμε». Αυτά στις ομάδες προκύπτουν μόνα τους, χωρίς συνεννόηση.

Η ΑΕΚ μετά τις κολλητές κόντρες με τον Ολυμπιακό και τη διπλή αναμέτρηση με την Δυναμό, ξεράθηκε. Τα έδωσε όλα. Ήταν εκτός ορίων τεντωμένη. Ε, χρειαζόταν μία ανάπαυση.

Το συγκεκριμένο ματς στη Λάρισα χάθηκε και γιατί δεν έγινε καλή μοιρασιά δυνάμεων. Με συνέπεια να δώσουν το δικαίωμα στην αξία συγχαρητηρίων αντίδραση των γηπεδούχων.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΟ-ΠΟ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ