ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΠΑΟΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 

Την Κυριακή παίζουν ΠΑΟΚ- ΑΕΚ. Τα δύο μεγάλα φαβορί του πρωταθλήματος. Και κατά πάσα πιθανότητα οι φιναλίστ του κυπέλλου Ελλάδος. Αν τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, ως υπεύθυνος της ματαίωσης του αγώνα με τον Ολυμπιακό, την περασμένη Κυριακή, ιδού το Νο1 ερώτημα:

- Με κόσμο ή χωρίς θα γίνει στην Τούμπα το ντέρμπυ ΠΑΟΚ- ΑΕΚ;

Σήμερα, μετά από 22 αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ προηγείται στη βαθμολογία με 52, έναντι 51 της ΑΕΚ και 46 πόντων του Ολυμπιακού. Ερώτημα Νο2, ποια θα είναι η απόφαση της αθλητικής δικαστίνας; Όχι εύκολο ερώτημα. Διότι είναι… απρόβλεπτο το πώς θα κάτσει η τράπουλα. Πιθανόν η απόφαση να είναι «ναι, μεν, αλλά…».

Στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ τιμωρηθεί, όπως περιμένει ο Ολυμπιακός, η βαθμολογία στην κορυφή του πρωταθλήματος διαφοροποιείται ως εξής:

ΑΕΚ 51 και από 49 ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Και ο Ολυμπιακός έχει αβαντάζ απέναντι στον ''ισόβαθμο'' ΠΑΟΚ διότι τον έχει κερδίσει στο Καραϊσκάκη.

Δεν είναι, λοιπόν, έξω από το παιχνίδι η ΑΕΚ, η οποία ενδιαφέρεται... περισσότερο από τον Ολυμπιακό για την απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης. Ελπίζει στην καμπάνα του ΠΑΟΚ, και για να ευνοηθεί βαθμολογικά και να παίξει την Κυριακή σε άδεια Τούμπα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο «ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ» ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ