Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αποφασίσει να κρατάει χαμηλούς τόνους ως αφεντικό της ΑΕΚ. Το έχουμε επισημάνει. Καμία σχέση με τα φεγγάρια που τον γνωρίσαμε ως τίγρης. Το ότι, όμως, έχει αποτραβηχτεί από το πρώτο πλάνο της δημοσιότητας ο μεγαλοεπιχειρηματίας, αυτό δεν προϋποθέτει πώς παρακολουθεί αδιάφορος και αδρανής τα δρώμενα.

Αποκαλύπτουμε ότι ατάκα και επιτόπου της εισβολής Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα, ο Μελισσανίδης επικοινώνησε απ’ ευθείας με τον πρωθυπουργό. Ποδοσφαιρόφιλος ο Τσίπρας, όμως εκείνη τη στιγμή παρακολουθούσε αγώνα του αγγλικού πρωταθλήματος.

- Δημήτρη, δεν ξέρω τίποτα! Πέφτω από τα σύννεφα, μ’ αυτό που λες ότι έκανε ο Ιβάν…

Πράγματι, ο Τσίπρας δεν έλεγε ψέματα. Επειδή οραματίζεται να γίνει η Θάτσερ της Ελλάδος, η Αγγλίδα πρωθυπουργός με το μεταλλικό σλιπάκι, βλέπει συστηματικά premier league, προκειμένου να εμπνευστεί πώς να κάνει μοντέλο και την ελληνική super league.

- Αυτό δεν μπορεί να περάσει έτσι… , λέει αυστηρά ο Μελισσανίδης στον Τσίπρα.

«Τι προτείνεις, πρόεδρε,…» ρωτάει φιλικά ο πρωθυπουργός το αφεντικό της ΑΕΚ, που φέτος έχει στο σημάδι και το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

- Να διακόψεις και το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Να δείξεις αποφασιστικότητα. Διαφορετικά οι σοβαροί φίλαθλοι, ακόμα κι αυτοί που ψήφισαν Σύριζα, θα σας πάρουν με τις πέτρες. Γελάνε όλοι με την αδυναμία σας.

«Δημήτρη μου, ξεχνάς ότι η κυβέρνηση, με δική μου απόφαση, επί Κοντονή, είχε διακόψει άλλες 2-3 φορές το πρωτάθλημα επ’ αόριστόν. Και να, έγιναν πάλι τα ίδια, και χειρότερα…»

Ο Μελισσανίδης, όμως, που γνωρίζει ότι η ομάδα του έχει ελλείψεις και είναι κατακουρασμένη, θαρρεί ότι έπεσε στη μεγάλη ευκαιρία. Και δεν θέλει να την χάσει.

- Αλέξη, εγώ δεν είμαι Μαρινάκης, ούτε Αλαφούζος, να κάνω πολιτική στο πεζοδρόμιο σε βάρος της κυβέρνησης. Αν, όμως, δεν διακόψεις το πρωτάθλημα, να δείξεις ότι το κράτος είναι εδώ, τότε θα με βρεις και μένα απέναντι. Η ΑΕΚ θα καταγγείλει την κυβέρνηση και εσένα προσωπικά ότι μεροληπτείτε υπέρ συγκεκριμένου σωματείου…

Όταν ο Μελισσανίδης έκλεισε το τηλέφωνο, δίπλα του ο Φλαμπουράρης του είπε ''Καλά τα είπες, Μήτσο…''.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ