Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΝ… ΤΣΙΠΡΑ!

 

Εάν, τελικά, εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα και ο Παναθηναϊκός υποβιβαστεί στα χαρτιά, ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος έχει ήδη ετοιμάσει την «απολογία» του. Που δεν είναι απολογία, αλλά ένα κατηγορώ απ’ ευθείας στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο καναλάρχης, αφού δεν κατάφερε επικοινωνιακά να πείσει ότι έχει ξεκόψει εντελώς από τον Παναθηναϊκό, το ξεκαθάρισε οριστικά στους άμεσους συνεργάτες του: «Και δεν πληρώνω και δεν έχω ευθύνη για την τύχη της ΠΑΕ. Αν έχουν την τόλμη να καταδικάσουν τον Παναθηναϊκό, να τον ρίξουν στην Β’ εθνική, η ευθύνη βαραίνει τον Τσίπρα, όχι εμένα».

Το «επιχείρημα» του Αλαφούζου είναι ότι «πρώτα πρέπει να υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ, ως άμεσος υπεύθυνος στα αίσχη της Τούμπας, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, και… μετά να πληρώσει εξωαγωνιστικά τις συνέπειες της οικονομικής του αδυναμίας ο Παναθηναϊκός».

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; ΟΙ όποιες ευθύνες του ΠΑΟΚ με την εισβολή Σαββίδη και τη διακοπή του αγώνα με την ΑΕΚ, με τα φέσια του Παναθηναϊκού σε παίκτες, προπονητές κ.α.; Σύμφωνα με τον Αλαφούζο, κάτω από την πίεση της κυβέρνησης η δικαιοσύνη έχει τον τρόπο να βρει χαραμάδες και παράθυρα να γλυτώσει τον υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΒΑΡΕΛΑ