Ο ΣΤΟΧΟΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΜΕ ΤΙΣ… ΑΝΑΒΟΛΕΣ

 

Αναβολή στην αναβολή είναι το έργο στον Παναθηναϊκό. Και τι βγαίνει απ’ αυτήν την πέρα για πέρα προκλητική σκυταλοδρομία των αλυσιδωτών παρατάσεων; Να μην εκδικάζονται οριστικά και τελεσίδικα οι σε βάρος της ΠΑΕ πρόσφυγες. Τίποτα δεν βγαίνει. Απλά ο «σύλλογος», όπως λένε, ενώ πρόκειται για ανώνυμη εταιρεία, κερδίζει χρόνο.

Για ποιο λόγο; Η οικονομική αδυναμία, πιο σωστά η άρνηση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της η ΠΑΕ, είναι δεδομένη. Αποφασισμένη! Ο μεγαλομέτοχος ζητάει αναβολές, όμως όχι για να πληρώσει με καθυστέρηση. Δεν θέλει να πληρώσει, καθόλου. Ποιος, λοιπόν, ο λόγος να παρατείνεται η διαδικασία και σκανδαλωδώς τα αρμόδια όργανα να κάνουν δεκτές τις παρακλήσεις της ΠΑΕ του καναλάρχη;

Το κόλπο όλο είναι να μην πέσει όλη η ευθύνη στον Αλαφούζο. Δεν υπάρχει τίποτα να σταματήσει το μοιραίο. Τον υποβιβασμό. Με τη βιομηχανία των παρατάσεων στις παρατάσεις και τα πολλά ψέματα γίνεται προσπάθεια να επιμεριστούν ευθύνες στην ΕΠΟ, στην κυβέρνηση, στην UEFA, στον Ιβάν Σαββίδη, οπουδήποτε.

Βεβαίως παίζουν και τα ψέματα. Μέχρι που μπήκε στα δελτία ειδήσεων το… παράθυρο της UEFA για τριετή περίοδο χάριτος στις ΠΑΕ με οικονομικά προβλήματα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράμα. Δεν ισχύει διεθνώς και παραπλανητικά χρεώνεται στην ΕΠΟ η απουσία... κατανοήσεως.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΕ ΒΟΥΡΚΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΓΥΠΕΔΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ