Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!!

 

Σταματήστε! Μη διανοηθείτε να υποβιβάσετε τον Παναθηναϊκό, όπως τον Ηρακλή. Έρχονται τα δις από τους Άγγλους επενδυτές. Και μόλις έσκασε το μεγάλο νέο, εμφανίστηκε Έλληνας εκατομμυριούχος από την Αμερική, να προλάβει αυτός να σώσει την ομάδα.

Σταματήστε, λοιπόν! Μην διώχνετε την τύχη του Παναθηναϊκού. Να μην πάρει ο σωτήρας την ομάδα, πεσμένη στην Β’ εθνική. Θα χάσουμε το κελεπούρι, όπως χάσαμε τους Κινέζους και τους Άραβες. Και τους άλλους από τη Γη του Πυρός.

Μιλάμε σοβαρά. Όλα είναι ψέματα. Η αλήθεια είναι άλλη… Με μια τρακοσάρα χάρισμα από τον μεγιστάνα πατέρα της (φώτο) έρχεται στην Ελλάδα να πάρει τον Παναθηναϊκό η Άννα Αμπράμοβιτς, η κόρη του Ρομάν, που έχει κάνει τρεις γάμους και επτά παιδιά.
Ο Παναθηναϊκός είναι χρεωμένος σήμερα 96 εκ. Κάνενα πρόβλημα για την Άννα, η οποία έχει εμπιστοσύνη στους Βασίλη Κωνσταντίνου, Στράτο Σιωπήλη, που διοικούν την εταιρεία. Το κορίτσι μελέτησε τα βιογραφικά τους, ο ένας του Χάρβαρντ, ο άλλος της Οξφόρδης, θα τους δώσει σε πρώτη φάση τα 96 και με το υπόλοιπο μπάτζετ, με τη διακοσάρα θα ενισχύσει την ομάδα με παικταράδες.

Ποιος Ελληνοαμερικάνος παραμύθης; Τη σωτηρία του Παναθηναϊκού θα τη φέρει μια από τις πέντε θυγατέρες του Ρομάν Αμπράμοβιτς. Και ο Παναθηναϊκός δεν θα γίνει θυγατρική της Τσέλσυ.

Διαβάστε ακόμα:

ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ ΝΤΑΙΦΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΝΤΕΤΕΣ