ΛΟΓΩ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Μας κάνουν πλάκα με την δίωξη, λέει, σε βάρος του Μαρινάκη. Απαγορεύτηκε, λέει, η έξοδος από την χώρα του προέδρου του Ολυμπιακού. Μιλάμε για χοντρή πλάκα. Ο Μαρινάκης βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό, και κανένας δεν τον ψάχνει.

Και για να μη ξεχνιόμαστε. Πριν τρία χρόνια, όχι τρεις εβδομάδες, ούτε τρεις μήνες, σύμφωνα με τη δικαιοσύνη, με απόφαση λειτουργού της δικαιοσύνης κι όχι κάποιου καφενείου, ο Μαρινάκης κρίθηκε αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο. Και του είχαν απαγορεύσει πάλι την έξοδο από τη χώρα. Και του απαγόρευσαν επίσης να ενασχολείται με τον Ολυμπιακό. Αυτές τις δικαστικές αποφάσεις ο Μαρινάκης τις έγραψε στις κάλτσες του.

Είπαμε. Με τις κατηγορίες στον Μαρινάκη γίνεται κανονική πλάκα. Ούτε μια τρίχα από τα γένεια του εφοπλιστή πειράξανε. Και με λεφτά που δεν τα κέρδισε από ηρωίνες, όπως τον κατηγορούν, επεκτάθηκε ακόμα περισσότερο στα μήντια. Και ξαναπήρε μια το πρωτάθλημα, το ξαναπήρε δύο. Μήπως το ξαναπάρει και φέτος!

Δεν το ξέρεις. Να διακόψανε το πρωτάθλημα για να μην το ξαναπάρει ο φαταούλας Μαρινάκης, που παρά τις βαρύτατες κατηγορίες συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ρε, πλάκα κάνουν! Όπως στο λέω. Από το 2015 τον βγάλανε αρχιμαφιόζο στο ποδόσφαιρο κι ακόμα δεν τον δικάσανε. Κι αυτή η ιστορία με τη μεγαλύτερη μπάζα άσπρης στο «Noor 1», είναι… ξεχασμένη, πάλιωσε.

Φοβερό αυτό που συμβαίνει. Αν δεν κάνουν πλάκα, αν παίζουν σοβαρά, τότε να μας πουν για ποιο έγκλημα να κατηγορείται κάποιος για να κινηθεί η διαδικασία, να δικαστεί, να απαλλαγεί, να τον φυλακώσουν. Να ανατινάξει ένα γήπεδο με χιλιάδες κόσμο μέσα. Να ρίξει αέρια στο μετρό. Να συλλάβει επτά υπουργούς. Τι;

Διαβάστε ακόμα:

ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΑΜΠΟΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ