ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ(!) ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΝΑΙΚΟ ΑΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ

 

Καταστροφή σημαίνει για τον Παναθηναϊκό ο υποβιβασμός. Χάνει κύρος η ομάδα αν βρεθεί στην Β’ εθνική, έστω κι αν η πτώση δεν οφείλεται σε αγωνιστικούς λόγους. Ο υποβιβασμός είναι υποβιβασμός, και προκαλείται διότι η ανώνυμη εταιρεία μπατήρησε επί Γιάννη Αλαφούζου.

Καταστροφή οικονομική ο υποβιβασμός για τον Παναθηναϊκό, και για την κάθε ΠΑΕ της super league επειδή η ομάδα θα προσγειωθεί στην… κόλαση. Στο ελεεινό πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, σίγουρα το πιο βρώμικο στην Ευρώπη. Και με έσοδα σχεδόν μηδενικά.

Στην Ελλάδα εδώ και χρόνια, εδώ και δεκαετίες έχουμε οργάνωση πρωταθλημάτων που ΕΥΝΟΟΥΝ το στήσιμο αγώνων. Στην πραγματικότητα το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής είναι μια ανεξέλεγκτη παραβιομηχανία παράνομου στοιχήματος, με πρωταγωνιστές άτομα κοντά, πολύ κοντά στις ομάδες.

Η μέρα με τη νύχτα είναι το πρωτάθλημα της super league σε σύγκριση μ’ αυτό της Β’ εθνικής. Είναι γελοίοι οι κυβερνήτες, οι υφυπουργοί αθλητισμού που πουλάνε νταηλίκι και… εξυγίανση. Αντί να φροντίσουν να εξαφανίσουν το χάος που χωρίζει τα δύο πρωταθλήματα. Πώς;

Πρωτάθλημα super league με δέκα ομάδες κι άλλες δέκα στη Β’ εθνική. Να υποβιβάζεται η ομάδα και να μην βρίσκεται στο κενό, όπως σήμερα. Στην Αγγλία, για να αποφεύγεται η ηθική διάβρωση των πρωταθλημάτων ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙΤΑΙ η ομάδα που υποβιβάζεται από το μεγάλο πρωτάθλημα, την premier league.

Στην Ελλάδα για να μην πέσει ο Παναθηναϊκός τσαλαπατάνε κάθε έννοια εφαρμογής των κανονισμών. Λες και θα… σωθεί το ποδόσφαιρο, θα… εξαγνιστεί επειδή θα γλυτώσουν τον Αλαφούζο από τα μπινελίκια της εξέδρας.

Διαβάστε ακόμα:

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ