ΔΙΩΞΤΕ ΜΑΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!

 

Κάποιος Χούμπελ εισηγήθηκε στην FIFA να πετάξει εκτός διεθνούς ποδοσφαιρικής κοινότητας το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πολύ σωστή απόφαση. Κι ακριβώς επειδή επιβάλλεται να γίνει το Grexit, επειδή είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, θα έπρεπε η ίδια η κυβέρνηση να αποσύρει την ΕΠΟ από μέλος της UEFA και της FIFA.

Πώς, όμως, να το διαπράξει αυτό μία ανύπαρκτη κυβέρνηση; Η Θάτσερ, ως πρωθυπουργός, ήταν εκείνη που απόκλεισε το αγγλικό ποδόσφαιρο από τις διεθνείς διοργανώσεις! Κι όταν μετά από πέντε χρόνια η κυβέρνηση της τρομερής Μάργκαρετ επέτρεψε τη συμμετοχή των ομάδων της Αγγλίας στα κύπελλα Ευρώπης, η μπουγάδα είχε καθαρίσει. Τα γήπεδα είχαν μετατραπεί σε εκκλησίες.

Στην Ελλάδα είμαστε μπουρδέλο. Κανένας δεν θέλει την … εκκλησία στο γήπεδο. Να το πούμε πιο σωστά, κανένας δεν πιέζει να γίνουν εκκλησία τα γήπεδα. Τα κόμματα, τα ΜΜΕ, η κυβέρνηση, οι ΠΑΕ. Κανένας. Τέτοιο θέμα δεν υπάρχει στην ατζέντα.

Ποιος, ποιοι θα στήριζαν μία πολιτική απόφαση, όχι απλά να… διακόπει το πρωτάθλημα, αλλά να αποκλειστεί διεθνώς το ποδόσφαιρο; Και στο διάστημα του αποκλεισμού να παρθούν τέτοια μέτρα που να γεννήσουν παράδεισο στην θέση της κόλασης.

Σωστή και υπεύθυνη η εισήγηση του Αυστριακού κομισάριου της FIFA Χέρμπερτ Χουμπελ, που ως κανονικός τροϊκανός παρακολουθεί τα αίσχη των Ελλήνων στα γήπεδα. Αυτός έκανε τη δουλειά, η ευθύνη μετά ανήκει στην κυβέρνηση να αποφασίσει να παρέμβει. Πάντως, όχι να παίρνει μόνον μάτι στα έκτροπα κι απλά να δηλώνει ότι δεν είναι… ανεκτά.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ!