GREXIT ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

 


Ο κομισάριος της FIFA στην Ελλάδα πρότεινε το απόλυτο λογικό. Το Grexit. Αυτό, δηλαδή, που όφειλε να το ζητήσει η ΕΠΟ, το μέλος της FIFA και της UEFA. Να μην περιμένει, δηλαδή, τις διεθνείς συνομοσπονδίες να δείξουν την κόκκινη κάρτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Και έπρεπε ήδη να είχε ζητήσει η ΕΠΟ την απόσυρσή της από το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, βεβαίως μετά από συνεννόηση με την κυβέρνηση. Η οποία κυβέρνηση θα εφάρμοζε ένα πακέτο μέτρων ώστε στο διάστημα του Grexit το ποδόσφαιρο στην χώρα να φτάσει στο σημείο να λειτουργεί στην λογική και πρακτική της κανονικότητας.

Και γιατί ο Αυστρακός Χέρμπερτ Χούμπελ εισηγείται Grexit; Βασικά για δύο λόγους. Για τις εκτός ελέγχου ακρότητες και γραφικότητες στα γήπεδα και για το ότι στην Ελλάδα δεν τηρούνται οι νόμοι και κανονισμοί. Και ποιοι είναι αυτοί που αντιδρούν και στραβομουτσουνιάζουν για το Grexit του Αυστριακού; Οι ΠΑΕ, δηλαδή οι ιδιωτικές επιχειρήσεις του ποδοσφαίρου που γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις ΔΙΚΕΣ τους αποφάσεις που ήδη αποτελούν δεδικασμένο!

Απόφαση της διοργανώτριας του πρωταθλήματος Super League. Προ τριετίας απόφαση πολύ σωστή. Όποια ΠΑΕ δεν είναι σε θέση να παίρνει αδειοδότηση να υποβιβάζεται. Πολύ σωστή απόφαση. Όχι στο ίδιο πρωτάθλημα ΠΑΕ που πληρώνουν παίκτες, προπονητές κ.α. με ΠΑΕ του τζάμπα και της απάτης. Για να παίζεται πρωτάθλημα με ίσους όρους. Για να μην εκμεταλλεύονται κάποιες ομάδες την δύσκολη οικονομική κατάσταση μιας ΠΑΕ, η οποία εύκολα θα υποκύπτει σε πονηρές συμφωνίες, θα χαρίζει βαθμούς, θα χειραγωγεί αποτελέσματα αγώνων.

Κι όμως! Η super league μόλις πριν 4 ημέρες για να κάνει την χάρη του Παναθηναϊκού επανήλθε για να… ξανααποφασίσει. Να κάνει κωλοτούμπα. Να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα και ΠΑΕ που χρωστάει. Και επειδή δεν έκατσε η ψηφοφορία υπέρ του Παναθηναϊκού θέλουν να κάνουν έκτακτο συμβούλιο στη super league, πάλι για... το ίδιο θέμα.

Grexit, εδώ και τώρα! Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΩΞΤΕ ΜΑΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!