ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!

 

Για να έχει δικαίωμα συμμετοχής μια ΠΑΕ στο πρωτάθλημα χρειάζεται προηγουμένως να πάρει τη σχετική άδεια. Αφού παρουσιάσει φάκελο με τα απαιτούμενα στοιχεία. Η ΠΑΕ που χρωστάει π.χ., που δεν καλύπτει τις προδιαγραφές για αδειοδότηση, υποβιβάζεται.

Οι μισές ΠΑΕ της super league έχουν οικονομικά προβλήματα. Έτσι ισχυρίζονται. Μέσα σ’ αυτές και ο Παναθηναϊκός. Παρεκάλεσαν την ΕΠΟ να ζητήσει από την UEFA μια παράταση, προκειμένου να έχουν το χρόνο να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους.

Περίεργο και ύποπτο, που η UEFA ικανοποίησε το αίτημα και έδωσε μια προθεσμία, να τακτοποιήσουν τα οικονομικά τους. Ποια είναι η συνέχεια; Οι 8 ΠΑΕ ζήτησαν έκτακτο συμβούλιο στην διοργανώτρια του πρωταθλήματος για να ανατραπεί, με νέα ψηφοφορία, ότι ισχύσει. Να ΜΗΝ υποβιβάζεται «στα χαρτιά» η ομάδα και χωρίς να είναι αδειοδοτημένη.

Τότε, γιατί ζήτησαν την παράτα από την UEFA; Για να πληρώσουν σ’ όσους χρωστάνε. Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία τους έκανε το χατήρι. Και αφού πήραν την ανάσα από την UEFA, θέλουν και την… αλλαγή, το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, χωρίς να πληρώσουν, να συνεχίζουν να έχουν ανοικτούς λογαριασμούς στην πιάτσα..

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΚΤΗΣ ΘΕΛΕΙ, ΜΕΝΕΙ!